Jelena Karleuša i Bojan Karić postali su poznati  zbog razvoda u ožujku 2005. godine koji je bio vrlo popularan, a koji se dogodio samo šest mjeseci nakon vjenčanja. U javnosti su dugo trajala nagađanja o razlozima njihove propale veze; međutim, niti jedan od bivših partnera nikada nije otvoreno govorio o tome. Poznata pjevačica je nakon toga našla sreću sa Duškom Tošićem poznatim fudbalerom sa kojim ima i dvije kćerke.

Bojan je potvrdio tek neke informacije o kojima se raspravljalo. Najprije je potvrdio da su potrebni pravni postupci okončani u roku od nekoliko dana. Osim toga, priznao je da je skinuo vjenčani prsten odmah nakon završetka razvoda. Na kraju je izrazio svoju odluku da će prekinuti svu komunikaciju sa svojom bivšom suprugom i krenuti dalje. U jednom je slučaju sin Sretena i Slavice Karić u intervjuu za Gloriju otvorio temu svog razvoda. U početku je istaknuo kako je namjeravao cijeli život provesti uz Jelenu Karleušu.

Da se stvari nisu tako odvijale, ne bih se odlučio na brak. U početku je sve išlo glatko dok se nisu dogodili određeni događaji. Bez obzira na to što se dogodilo, donio sam odluku privesti kraju i nastaviti živjeti svoj život. Na upit o osjećaju razočaranja, odgovorio je: “Ne kajem se za te dvije godine; bili su mi od koristi. U početku sam se suočavao s poteškoćama i borio sam se da shvatim određene aspekte, ali sam na kraju prihvatio i pomirio se sa svime što se dogodilo. Odlučila sam prekinuti veze i sada mi život cvjeta. Zadovoljan sam, aktivno sudjelujem u društvenim aktivnostima, nastavljam svoju karijeru i nalazim zadovoljstvo u životu. Kad zatvorim poglavlje, brzo idem naprijed bez osvrtanja. Sada sam fokusiran na napredak i prihvaćanje novih iskustava”.

Tijekom njihovog kratkotrajnog braka on je s Jelenom boravio u stanu. Međutim, nakon razvoda oboje su napustili prostor.. Bojan Karić otvoreno je  opovrgnuo sve tvrdnje da je Jelena sklopila predbračni ugovor prije njihovog vjenčanja. Potvrdio je da ona nema namjeru polagati nikakva prava na imovinu.”Nepostojanje ugovora je zbog nepostojanja motiva. Ne posjedujem nikakvu imovinu. Ovo se može pratiti unazad do loze mog oca i stričeva. Dovoljna je činjenica da primam pozamašnu plaću, živim udobno i imam zadovoljene sve potrebe. Žena koja se odluči udati za mene samo kako bi dobila prebivalište od mog oca, mora se obvezati na značajno trajanje braka i roditi najmanje dvoje djece. To je logično očekivanje, jer je u skladu s vrijednostima s kojima sam odgojen. Nije prihvatljivo da netko kupi kuću i ode nakon samo tri dana. Ako su u vezi sa mnom, uistinu imaju sve. Jelena je, s druge strane, imala prethodno bogatstvo i mogućnost da sama zaradi pozamašne prihode, pa se nije postavljalo pitanje dobivanja kuće”.