U svom osobnom životu, Stefan Radonjić poznati srpski glumac  gaji duboku naklonost prema određenoj osobi po imenu Dragana, što je razočaralo njegove obožavateljke. Zaključujući svoju premijernu sezonu, televizijska serija “Zakopane tajne” osvaja gledatelje od kraja ožujka. Nevjerojatnih ukupno 111 epizoda pomno je producirano, ostavljajući publiku željnu nadolazećeg jesenskog debija s dodatnih dvjestotinjak epizoda.

“Izražavajući zahvalnost iznimnoj grupi izvođača, redatelja i svih onih koji su pridonijeli ovom izvanrednom postignuću, upućujem svoju zahvalnost od srca. S velikim zadovoljstvom sada uzimamo prijeko potreban odmor. Kamere će se ponovno pokrenuti u kolovozu. Budite uvjereni, naši putevi će se svakodnevno križati”. Takve osjećaje podijelio je scenarist Žarko Jokanović, poprativši fotografiju s dijelom ekipe.

Lik Tadije Dodera, koji je najstariji sin središnjeg bračnog para u priči, tumači Stefano Radonjić, 30-godišnji glumac koji preuzima jednu od glavnih uloga. Unutar serije, njegov lik je prikazan kao oženjen Nikolinom. Kroz razne televizijske serije i kazališne predstave imali smo priliku svjedočiti Stefanovom talentu. Osim toga, njegova prisutnost na Instagramu omogućuje nam uvid u njegov osobni život. Stefan je već neko vrijeme u dubokoj i značajnoj vezi sa zanosnom Draganom. Radost i ljubav koju dijele očituju se kroz fotografije koje dijele na Instagramu.

Brojni pratioci iskazali su oduševljenje Stefanovom fotografijom s djevojkom, a jedna od prvih obožavateljica bila je njegova TV majka Milica Milša. Stefan je izrazio uvjerenje da je međusobno poštovanje temeljni zahtjev u svim vrstama odnosa, bilo da su emotivne ili prijateljske prirode. Prema njegovim riječima, ulaganje energije i emocija u takve odnose postaje uzaludno ako izostane međusobno poštovanje. Stefan je priznao da možda nije u tijeku s promjenjivim vremenima, ali je naišao na pojedince koji nisu upoznati s pojmom “uvažavanja”.