U Beogradu je danas obilježen rođendan Nikole Tesle. Posjetitelji muzeja u kojem su izložene Tesline revolucionarne inovacije dočekali su značajan broj gostiju, među kojima je bila i prva dama Srbije. Supruga predsjednika Aleksandra Vučića uživala je u istraživanju djela jednog od najiznimnijih intelekta čovječanstva. Kada god se pojavi u javnosti Tamara privuče veliku pažnju uglavnom zbog svog stajlinga koji je svaki put besprijekoran.

Dok je pozorno pratila vodiča, nestrpljivo istražujući svaki kutak muzeja, preostali gosti nisu mogli a da ne bacaju poglede na nju. Modni odabir Tamare Vučić, među ostalim, postao jerazlog nepokolebljive pozornosti svih prema prvoj dami.


Tamara je za ovaj događaj odjenula haljinu A-kroja. Kako bi upotpunila svoj outfit, haljinu je uparila s udobnim papučama s niskom petom, a svoju prekrasnu, gustu crnu kosu ukrasila je nježnom vrpcom. Tamara Vučić u ovom se slučaju odlučila za modni odabir koji je jednostavan i upečatljiv. Tamara odiše zadovoljstvom i srećom, a lice joj krasi osmijeh koji je svojstven samo zadovoljnim ženama. Zamršeno ušiveni cirkoni dodaju dašak elegancije pažljivo izrađenoj manšeti, dok nježni cvijet krasi sandale.


Događaj, koji je bio tema razgovora diljem zemlje, zabilježen je fotografijama koje je prva dama podijelila na svom Instagram profilu. U njen besprijekoran ukus nisu se mogli uvjeriti samo gosti, već su se u to imali priliku uvjeriti i njezini brojni pratitelji. Tamara je odala počast znanstveniku podijelivši njegove riječi dok je stajala pokraj ulaza u muzej “Nikola Tesla” na fotografiji. Prodavnice Fashion&Friends nude pristupačne alternative Tamarinim papučama po ceni nižoj od 10.000 dinara. Ove papuče su pretežno renomiranog brenda Steve Madden.