Tijekom 2019. godine Miroslav Mišković i njegova obitelj sagradili su raskošno imanje površine oko 600 četvornih metara u naselju Male ruže na hercegnovskoj rivijeri. Ova raskošna nekretnina obiluje brojnim popratnim sadržajima i nalazi se u neposrednoj blizini luksuznog kompleksa Luštica Bej. Prema izvorima upućenih, imanje Mišković ukupno se prostire na oko 1500 četvornih metara. Unutar njega nalazi se središnja stambena struktura sa šest spavaćih soba, svaka sa svojom pripadajućom kupaonicom, tri odvojena dnevna boravka i potpuno opremljenom kuhinjom. Imanje se također može pohvaliti velikim bazenom, zajedno sa spa centrom, kao i više teniskih terena koji se protežu sve do mora. Osim toga, obitelj Mišković ima pristup vlastitoj privatnoj plaži.

Upravo na tom mjestu, Ivanu Mišković Karić uhvatio je budni objektiv našeg paparazza kako se izležava na suncu na udobnoj fotelji. U međuvremenu je raskošna jahta na kojoj je provela ljeto krstareći obalom s uglednim društvom bila usidrena na malom doku koji se nalazi na ulazu u kompleks. Ukupno vlasništvo Miškovića, koje je u suvlasništvu njegove kćeri Ivane i njezina supruga Gorana Karića, procjenjuje se na više od pet milijuna eura. Ova nekretnina također je jedna od najskupljih u regiji. Nakon posjeta ovom posjedu koji izaziva strahopoštovanje, postalo je očito da je lokacija strogo čuvana i da se najbolje može vidjeti samo iz ptičje perspektive ili oceana. Osim toga, imali smo priliku razgovarati s brojnim mještanima susjednog primorskog mjesta. Mještani, još uvijek kivni na obitelj Miškovići, ostaju nemilosrdni što su obitelj prokrčila stazu koja je vodila direktno do obale.


Mještani ovog kraja nezadovoljni su gradnjom Miškovića. Iako se strancima čini idiličnim, za nas je to pravi pakao. Naša ogorčenost prema situaciji još uvijek postoji. Prihvaćamo najveći dio krivnje jer im je omogućen nesmetan pristup moru, a put koji je nekada vodio šetnicom uz more je presječen. Ipak, investitor je uspio pribaviti sve potrebne dozvole od organa uprave Herceg Novog i zakonski realizovati svoju viziju. Ovu informaciju prenio nam je jedan mještanin. Kompleks Mišković pruža sadržaje jednake onima u vrhunskim hotelima, zbog čega je nekoliko istaknutih članova srpske elite koji se povezuju s obiteljima Mišković i Karić učinilo potrebnu lokaciju za svoj idealan bijeg. Naši susjedi to potvrđuju.

Rezidencija Mišković uvijek privlači mnoštvo imućnih zvijezda. Kada su prisutni, kućanstvo postaje tvrđava zbog pojačane sigurnosti i prisutnosti skupih automobila. To rezultira stanjem pandemonija. Ivana i Goran, uz djecu i Ivaninu majku Ljiljanu, najčešći su posjetitelji. Miroslav je najmanje prisutan, ali često dolazi izvan sezone. Među značajnim gostima su i Dragan Stojković Piksi sa suprugom Snežanom, Jovana i Željko Joksimović, Marija Tarlać i voditeljica RTS-a. Obično noć provedu u kući, a ujutro odlaze provesti dan na jahti na moru, a često posjećuju restorane i Hrvatsku. Jasno je da porodica uživa u blagodetima svog bogatstva.