Prije braka, sin Suzane Jovanović slovio je za najatraktivnijeg radnika Granda. Hvalili ga mnogi kolege, a njegova stručnost u proizvodnji uvelike je pridonijela napretku tvrtke. Dugo je vremena Danijel teško pronalazio zadovoljstvo u ljubavnim vezama. Ipak, bilo je suđeno da nađe svoju ljubav sa  Tijanom, šminkerkom, i našao radost. Njegovi roditelji bili su presretni kada su čuli ovu vijest i činilo se da njihovoj sreći nema kraja. Danijel je Suzanin sin iz prvog braka ali ga je Saša prihvatio kao svog.

Prošle godine sin Suzane Jovanović oženio se voljenom partnericom. Vjenčanje je bilo veličanstveno, nazočilo mu je mnoštvo uzvanika, uključujući prijatelje i članove obitelji. Mladenci su nedugo nakon slavlja otputovali na medeni mjesec. Tijekom putovanja Tijana, inače diplomirana ekonomistica, s oduševljenjem je podijelila fotografije sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Od njihovog medenog mjeseca prošlo je dosta vremena. U tom razdoblju na internetu se nisu pojavile slike Suzaninog i Sašinog potomka, a koliko je bračni život promijenio Sašu, nemoguće je procijeniti. Danielov izgled nedavno je doživio velike promjene. Nabacio je višak kilograma, pustio punu bradu, a posljednja fotografija s Tijanom natjerala ga je da ga mnogi zamijene za potpuno drugu osobu.

Javnost zanimaju okolnosti vezane uz promijenjen izgled mlađahne producentice. Nagađa se je li za ovu transformaciju krivo narušeno zdravstveno stanje ili privatni život izvan očiju javnosti. Nadalje, u javnosti kruže i primjedbe o proizvođačevoj modificiranoj težini i kosi. Mišljenja su različita, ali jedno je sigurno – Danijel i Tijana su voljen par, poput Suzane i Saše. Svi željno očekuju pozitivne vijesti u bliskoj budućnosti. Dolazak u dom novopečenog para ulilo bi svježi osjećaj vitalnosti. Vidljivo je da par njeguje svoju skladnu vezu.