Džejlini fanovi obožavaju njezine singlove “Ruine”, “One like none”, “Potraži me” i “Ruža” koje je objavila. Bilo je poznato da je od malih nogu nadareno dijete, što je i dokazala pobjedom u “Nekim novim klincima”. Potom je ostvarila upečatljivu pobjedu u “Zvezdama Granda”, najgledanijem glazbenom natjecanju u regiji. U svim nastupima uz nju su uvijek bile njene sestre Šejla i Lejla, te roditelji Edita i Sanin koji su joj davali potreban poticaj. Njoj  je obitelj uvijek na prvom mjestu i to ističe u svakoj prilici. Iako nikada nije izazvala neki skandal mediji je uporno povezuju sa Marijom Šerifović koja joj je bila mentor.

Iako Džejla Ramović u regiji slovi za zanosnu pjevačicu, ona nije jedina ljepotica koja potječe iz obiteljske kuće Ramović u Goraždu. Također nevjerojatno lijepa Edita Ramović majka je triju kćeri: Džejle, Lejle i Šejle, a sve posjeduju istu razinu ljepote kao i njihova majka.

Sestre Džejle Ramović postali su poznate u ovdašnjim krugovima nakon što su joj pružile nepokolebljivu podršku tijekom natjecanja “Zvezde Granda” 2019. godine. Nakon toga, pokrenuli su svaki svoje kanale na platformi za razmjenu videa “Youtube”, što ih je potaklo da postanu poznati influenceri u Bosni i Hercegovini. Prošle godine sestre Džejle Ramović su uplovile u bračne vode. Lejla se odlučila udati za svog dugogodišnjeg dečka Dinu i sada zajedno žive u Mostaru. U međuvremenu, Šejla se odlučila udati za Edina, s kojim trenutno uspostavlja život u Sarajevu.

Džejla, Šejla i Lejla dijele neraskidivu vezu i pružaju nepokolebljivu podršku jedna drugoj. Svaki zajednički trenutak im je drag, a uvijek nađu načina da se zabave. Nedavno su tri sestre bile na jednom događanju u Zagrebu, gdje su uveličale crveni tepih poput holivudskih zvijezda. Osim besprijekornog stila i besprijekorne ljepote, ono što plijeni pažnju je prirodna aura kojom odišu sestre Ramović, kao i njihova nevjerojatna sličnost jedna s drugom.

 

Oglasi - Advertisement