Objava Željka Joksimovića nedvojbeno je emotivna i vjerojatno će izmamiti suze kod čitatelja.Prošle su dvije godine otkako je preminula poznata hitmejkerica Marina Tucaković. Unatoč svojim hrabrim naporima, nije uspjela prevladati krajnju bitku za preživljavanje, zbog čega je preminula 19. rujna. Ona se godinama borila sa zloćudnom bolesti ali je na kraju tu bitku izgubila. Njezina prerana smrt ostavila je industriju zabave u stanju šoka i žalosti.

Odlazak ove žene duboko je pogodio brojne javne osobe, potaknuvši ih da svoju tugu izraze iskrenim izjavama putem društvene mreže “Instagram”. Na godišnjicu njezine smrti, ti isti pojedinci odali su joj počast, prisjetivši se uspomene na ženu koja je bila poznata po svom pozitivnom stavu i koju su gotovo svi voljeli.

Najnovija objava Željka Joksimovića na društvenim mrežama pokazala je njegovu nepokolebljivu odanost dugogodišnjem prijatelju i suradniku, kao i stalnu bol koju osjeća u srcu. Ovu objavu podijelio je s svojim pratiteljima, služeći kao dokaz njegove trajne predanosti onima koji su mu najbliži. Osjećaji izraženi u njegovim riječima bili su opipljivi dok je opisivao fotografiju na kojoj su oboje nasmijani, prisjećajući se lijepih trenutaka koje su proveli zajedno. “Sele, nedostaješ mi”, rekao je, a emocije su bile vidljive u njegovim riječima.

Objava Željka Joksimovića izazvala je bujicu emocija, a oglasili su se i brojni njegovi kolege glazbenici. Gubitak Marine Tucaković za njih je još teško prihvatljivo. Važno je napomenuti da je cijenjeni tekstopisac preminula 2021. godine u 67. godini života, nakon hrabre borbe s teškom bolešću. Posljednjih dana bila je hospitalizirana u KBC-u “Dragiša Mišović” i zbog posljedica korona virusa bio joj je potreban respirator. Tijekom svoje karijere, koja se protegla na nekoliko desetljeća, Marina je radila uz neke od najistaknutijih ličnosti u glazbenoj industriji bivše Jugoslavije, te je sastavila mnoštvo nezaboravnih vrhova top lista.