Ona je jedna od najpopularnijih voditeljica u Srbiji koju gledaoci obožavaju. S početkom nove sezone glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, voditeljica postaje sve popularnija u javnosti. Sanja Kužet, zaštitno lice showa, svojim osebujnim stilom i pojavom u svakom nastavku plijeni pozornost. Njezine modne odabire i cjelokupnu prezentaciju pomno prate gledatelji i korisnici društvenih mreža, a ovo nije bila iznimka u posljednjem slučaju.

Po dolasku na mjesto snimanja, zgodna voditeljica plijenila je pažnju svih prisutnih. Bilo je nemoguće ne primijetiti njenu izuzetnu pojavu, kako pred kamerom tako i izvan nje. Sanja Kužet ima talenta izvući najbolje iz svega što odjene. Nedavno smo je vidjeli u elegantnim izdanjima prilagođenim natjecanju. Međutim, njezin odabir opuštenijeg stila za snimanje bio je osvježavajuća promjena tempa.

Zanosna voditeljica je po dolasku u studio elegantno parkirala automobil, izašla iz njega i plijenila pažnju svojim prirodnim izgledom i ležernim odijevanjem – za mnoge neuobičajen prizor. Hvatajući trenutak, fotoreporteri su iskoristili priliku i uhvatili njezin nenašminkani izgled prije nego što se našminkala.

Sanja Kužet isfurala je vječnu suknju do koljena od trapera u kombinaciji s klasičnom crnom atlet majicom. Njezin izbor sandala, koje su se slagale s bojom njezine košulje, upotpunile su outfit i istaknule se kao stilski dodatak. Sanjine sandale su ravne i nevjerojatno udobne. Ove sandale krase šareni i intrigantni ukrasi na remenčićima koji su privukli pozornost mnogih promatrača. Nekoliko je žena jedva čekalo doznati gdje ih je Sanja kupila i cijenu koju je platila. I ove su sandale dale dojam da je Sanja “cura iz susjedstva”, što je rezultiralo brojnim komplimentima.