Nedavno se Brena pojavila na beogradskom aerodromu, odlučivši da dođe bez šminke. Za razliku od drugih, samouvjereno je otkrila svoje lice bez pomoći tamnih sunčanih naočara.

Brena je poznata po svojoj pažljivoj brizi o sebi, što dodatno učvršćuje njen nedostatak oslanjanja na kozmetiku. Tokom putovanja često je razgovarala o svojim aktivnostima, a jednom posebnom prilikom odlučila je da se upusti u zadivljujući i pomalo neobičan tretman lica poznat kao – terapija puževima.

Odsustvo šminke na Breninom licu je njen izbor, a postavlja se pitanje da li je nedavno bila kod kozmetičara. Kao što je ranije rečeno, Brena nema problem izaći bez kozmetike, a u jednom je slučaju otkrila tajnu svog atraktivnog izgleda.

“Njega lica je neizostavan dio moje svakodnevne rutine, tako da jako rijetko posjećujem kozmetičara. Tokom zimskih mjeseci odlučujem se za teže i hidratantnije kreme, dok ljeti preferiram lakše. Međutim, ključ efikasne njege kože leži u temeljnom čišćenju lica i nanošenju seruma na lice, vrat i dekolte.”

Brena je poznata po svojoj pedantnoj pažnji prema ishrani i posvećenosti održavanju zdravog načina života te i redovno vježba.

Oglasi - Advertisement