Vesna, zgodna bivša supruga Save Miloševića, u dvadesetak godina slovila je za jednu od najatraktivnijih partnerica nogometaša. Tijekom veze Vesna i Savo postali su roditelji troje djece. No, kako je njihova ljubav jenjavala, Vesna je odlučila staviti djecu na prvo mjesto i potpuno se povući iz javnog života.

Vesna i Savo Milošević, koji su nekada slovili za oličenje skladnog para, 2015. godine donijeli su tešku odluku o raskidu braka. Time je okončana dvadesetogodišnja ljubavna priča. Nakon razlaza, bivša supruga Save Miloševića, zajedno s kćerkom Isidorom i sinovima Nikolom i Borisom, odlučila se potpuno povući iz javnog života.


Nakon raspada braka, bivša manekenka postigla je naizgled nedostižan podvig zaštitivši svoj osobni život od nametljive kontrole. Unatoč njezinoj kasnijoj vezi s glumcem Viktorom Savićem, sva nagađanja o njihovoj vezi ostala su samo nagađanja, što je Vesni omogućilo da zadrži svoj zagonetan i zadivljujući stil života. Otkako je Savo Milošević javnosti predstavio novoizabranu violončelisticu Nataliju Tipsarević, dosta se raspravljalo o Vesninom fizičkom izgledu.

Kružile su glasine da Natalija nevjerojatno podsjeća na Vesnu, iako je mlađa. Ove glasine nisu neutemeljene, jer obje osobe dijele slične fizičke karakteristike. Oboje su vitki, visoki, plavokosi i imaju zadivljujuće osmijehe. Unatoč tome, pojedinci koji su Savini strastveni pratitelji od samog početka njegova profesionalnog puta čvrsto vjeruju da njegova bivša supruga Vesna posjeduje vječnu privlačnost. I danas, kao majka troje odrasle djece, zadržava zapanjujuće vitku figuru i besprijekorno profinjen izgled lica. Jasno je da je ona i dalje prelijepa žena koja puno pažnje posvećuje svome izgledu i brizi o svome tijelu i ljepoti.

Oglasi - Advertisement