Mjesto stanovanja Dragana Bjelogrlića zauvijek je ostalo neotkriveno. Iako je jedan od najpoznatijih glumaca u regiji on se trudi da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti.


U prošlosti je vladalo mišljenje da Bjela i njegova supruga Maja uživaju u rasipničkom životu. Kružile su čak i priče da je rezidencija Dragana Bjelogrlića vila koja se nalazi u ekskluzivnom dijelu grada. Unatoč upornim nagađanjima i upitima koji su narušili spokoj njihove obitelji, glumac i njegova partnerica nisu ni potvrdili ni opovrgnuli niti jednu od ovih tvrdnji.


Već duže vrijeme postalo je uobičajeno da se Bjelino ime veže uz pozamašne naknade i astronomske cifre na bankovnom računu koje neminovno začuđuju. Donedavno nije bilo konačnih saznanja o glumčevom osobnom životu, uključujući njegovo mjesto stanovanja, aktivnosti u slobodno vrijeme i kako odlučuje rasporediti svoj prihod.

Nagađanja su prekinuta otkrivanjem jedne fotografije. Mrežama je ovih dana osvanula slika, točnije slika prebivališta Dragana Bjelogrlića, točnije mjesta koje se može nazvati njegovim domom. Prostor predviđen za poslovne sastanke ima poseban uredski ambijent koji je Bjela vješto uredio do savršenstva. To ni ne čudi jer obzirom koliko radi u toj prostoriji provodi i najviše vremena.

Radni prostor koji umjetnik preferira pojačan je postojanošću čvrstog stola izrađenog od punog drva, upotpunjenog elegantnim crnim metalnim nogama.
Soba je opremljena udobnom foteljom, dobro osvijetljenom lampom i laptopom. Zidove krase plakati koji prikazuju njegova najistaknutija postignuća i vrijedne slike. Dizajneri i zagovornici feng shuija nedvojbeno bi se složili da soba ne samo da posjeduje estetsku ljepotu, sklad i suvremeni stil, već se može pohvaliti i dobro opremljenom energetskom atmosferom.