Dea Đurđević i Mladen Mijatović u javnosti već dugo slove za skladan par. Njihova prisutnost odiše živahnom i optimističnom energijom koju mnogi smatraju vrijednom divljenja, što je dovelo do općeg konsenzusa da oni utjelovljuju uzoran par. Njihova je veza izdržala brojne kušnje i nevolje, pokazujući duboku povezanost koju karakterizira ljubav, nepokolebljiva odanost i duboka privrženost u njihovim djelima. Ne bi bilo neočekivano da u bliskoj budućnosti podijele pozitivne vijesti, signalizirajući napredovanje njihove veze na višu razinu.

Budući da je nedavno proslavio njezin 31. rođendan, poznati par imao je uvjerljiv motiv za sjećanje na tu prigodu, što je izazvalo niz čestitki i fotografija na voditeljičinom “Instagram” nalogu. Prema mišljenju brojnih pojedinaca, određena objava izazvala je veliko zanimanje jer se smatra da nagovještava skori brak.

Dea je blistava stajala u besprijekorno bijeloj haljini, odišući čistom radošću. Njezin osmijeh poslužio je kao autentičan dokaz njezinog zadovoljstva, a mnogi su potvrdili da je izgledala zanosnije nego ikad prije. Među pozitivnim komentarima bilo je i onih koji su primijetili da odiše izrazitom blistavošću te da bijela boja naglašava njezinu ljepotu. Ostaje za vidjeti hoće li ona uzeti u obzir ove komentare i upustiti se u sadržajan razgovor sa svojim partnerom o temi njihova vjenčanja, kako vrijeme bude odmicalo.

Bez obzira na izostanak potvrde matičara, Dea Đurđević i Mladen Mijatović nalaze radost u svakom zajedničkom trenutku. O njihovoj sreći svjedoče njihove nedavne fotografije s odmora koje su revno dijelili na društvenim mrežama. Svi se slažu da voditeljka izgleda odlično i pokazala je da ni teški trenuci koje je imala nisu u njoj ubili radost.