Bogdan Srejović, bivši partner naše voljene folk pjevačice Svetlane Ražnatović, donio je odluku da krene na put u Grčku. Naime, odabrao je posjet planini Athos, gdje je planirao provesti nekoliko dana u razmišljanju i istraživanju. Uz istraživanje samostanskog kompleksa, aktivno se bavio vinogradima i poljima. Vidljivo je da mu niti jedan zadatak nije bio prezahtjevan, pa ni zahtjevan posao grabuljanja trave na velikim temperaturama.


Bogdan je nekoliko dana posvetio poseti Hilandaru, marljivo obaveštavajući svoje pratioce o događajima iz svoje svakodnevice. Pobožno je sudjelovao u svim molitvama i liturgijama, uživajući u jedinstvenoj samostanskoj kuhinji i regionalnim vinima. Bogdanu to nije prva prilika da krene na put na Svetu Goru. Po povratku u Beograd Bogdan je bio ispunjen mnoštvom utisaka. Otišavši na svoj Instagram, izrazio je svoje osjećaje na jezgrovit način, rekavši: “Unutar vedrine nečijeg srca, čovjek otkriva duboku povezanost s božanskim. Slava Gospodinu i Presvetoj Majci Božjoj.

Bogdan vodi aktivan društveni život i posjećuje brojne događaje dok boravi u Beogradu. Možda kao način da pronađe utjehu i pomlađivanje, povremeno odlazi u prirodu. Upravo je nedavno bio na proslavi rođendana naše manekenke Sunčice Travice, koja je već nekoliko godina izvan medijskih voda. Iz slika je vidljivo da su tijekom godina održavali čvrsto prijateljstvo. Sunčica izgleda naprosto zanosno, a teško je povjerovati da ima već 37 godina.

Inače Bogdan je postao poznat po tome što je prvi muškarac nakon Arkana sa kojim se poznata folk pjevačica pojavila u javnosti i predstavila ga kao svog partnera. Iako su bili baš zaljubljeni njihova veza nije opstala što je Bogdanu prilično teško palo.