Danas vam otkrivamo neobičnu priču slavne glumice Marije Jakšić. Njezini kazališni nastupi uključivali su uloge u “Mačku u čizmama” i “Terasi”, dok je također preuzela glavnu ulogu u glazbenom spotu Vlade Georgieva pod nazivom “Žena bez imena”. Nadalje, svoje voditeljske sposobnosti pokazala je kao voditeljica emisije “Sav taj Pink”. Unatoč vrhuncu svoje karijere, donijela je odluku da napusti glumačku profesiju i preseli se. Njezino obrazloženje za ovu naglu promjenu bilo je iskreno izraženo: našla se lišena sreće.

Odluku da napustim domovinu donijela sam zbog nedostatka sreće i ispunjenja glumačkom karijerom. U to vrijeme sklopila sam i brak sa Markusom Venigerom, vrlo cijenjenim instruktorom joge. Sada zajedno vodimo časove drevne prakse samousavršavanja poznate kao joga“, ispričala je Marija za magazin „Blic“. Par je u život dobio sina kojeg su odlučili nazvati Tesla, u čast poznatog znanstvenika Nikole Tesle. Marijin izgled trenutno je doživio primjetne promjene u odnosu na uobičajenu percepciju javnosti o njoj.

Tijekom određenog slučaja, Marija je podijelila svoje iskustvo trudnoće, ali je također iskreno razgovarala o novom razumijevanju koje je stekla o vlastitom tijelu u tom razdoblju.

Razdoblje trudnoće pružilo je jedinstvenu priliku za samorefleksiju i samootkrivanje. Omogućio mi je da se suočim i priznam vlastite ranjivosti, neprestano me tjerajući da testiram svoje granice. Ovo iskustvo je bilo nevjerojatno fascinantno. No, došlo je i s vrtlogom emocija, jer hormonalne fluktuacije tijekom trudnoće i dojenja mogu biti prilično intenzivne. Unatoč izazovima, radost rođenja djeteta je neponovljiva. S 38 godina presretna sam što sam postala majka mirnog, ali energičnog i vedrog dječaka Tesle, kako je ispričala Marija.