Objava videa Kristine Radenković, cijenjene voditeljice vrlo gledanog kviza Slagalica, izazvala je bujicu komentara na raznim društvenim mrežama.

U videu gledateljima se pruža uvid u očito neslaganje između Kristine i njezine kolegice Jelene Simić oko pozicija u studiju. Ova naizgled bezazlena svađa prerasla je u fizički obračun.

Na prvi pogled čini se da su se voditelji u videu žestoko posvađali oko svog smještaja u studiju, čak je bio i fizički kontakt. Ali, brzo se pokazalo da je sve u dobroj zabavi, što je izazvalo smijeh brojnih gledatelja i pratitelja na društvenim mrežama.

Ovaj neočekivani rasplet otkrio je komičnu stranu voditelja i pobrao simpatije publike. Kako je video postao popularan na internetu, uslijedio je izljev divljenja prema spretnosti voditelja, a mnogi su pljeskali njihovoj sposobnosti da humorom razriješe situacije.

Društvene mreže bile su preplavljene komplimentima i reakcijama podrške, dok su pojedinci izražavali svoju zahvalnost za ovu osvježavajuću injekciju lakoumnosti u njihov svakodnevni život.