Teodora Džehverović je pop-folk pjevačica u usponu iz Srbije i poznata sudionica reality programa Zadruga. Rođena je u Kačarevu 10. veljače 1997. godine i prepoznata je kao jedna od najzanosnijih mladih zvijezda u industriji. Trenutačno živi i radi u Beogradu, Teodora je kao dijete isprva željela postati odvjetnica prije nego što je shvatila svoju strast prema glazbi.

Odrastajući u malom gradu, suočavala se s brojnim predrasudama pojedinaca koji su vjerovali da znaju sve o njoj, a koji su joj govorili da nikada neće ostvariti svoje snove. Stoga je ushićena kada joj prijatelji koji su prije sumnjali u nju dopru i čestitaju na njezinim uspjesima. Teodorina krajnja težnja je svrgnuti Jelenu Karleušu s prijestolja i preuzeti njezino mjesto vladajuće kraljice. Unatoč kritikama da je odijevanje neprimjereno njezinim godinama, umjetnica ostaje samouvjerena i smatra da se nema čega sramiti.

Teodora Džehverović, poznata pjevačica, ne može biti ponosna samo na svoj glas. Njezina zategnuta tjelesna građa također je predmet ponosa, što često pokazuje otkrivajućim fotografijama objavljenim na raznim platformama društvenih medija. Ova mlada pjevačica u životu se susrela sa nedaćama. Uz majku je preuzimala izazovne i mukotrpne zadatke kako bi jednostavno spojila kraj s krajem.

Posebnom prilikom Gordana Džehverović, majka koja je poznata po tome što ima uspješnu pjevačicu za dijete, ispričala je iskustvo kada ju je vlastita sestra prisilno natjerala da napusti dom. To ju je potaknulo da se s djecom preseli u Pančevo. Nakon što su se sestre dogovorile da me smjeste u instituciju, s djecom sam napustila Kačarev i smjestila se u Pančevu kao podstanar. Kad sam ušala u zgradu, primijetila sam da je sve u derutnom stanju i prljavštini. S Teodorom sam riješila da sredimo prostor, a ubrzo potom sam predložila i ostalim stanarima da to radimo redovno uz naplatu. Taj se prihod pokazao korisnim u pokrivanju mojih režijskih troškova. Na ovu priču Gordana je skrenula pažnju u intervjuu za Kurir, što je izazvalo salvu komentara na Tviteru. Začuđeno su korisnici ove društvene mreže izrazili šok što je Teodora prije uspona popularnosti radila kao čistačica. Potom su je pohvalili jer je ustrajala u izazovima koje joj je život stavljao. Danas Teodora uživa u popularnosti i lukusznom životu.