Godine 2007. lokalna zajednica imala je priliku upoznati perspektivnu mladu manekenku Bojanu Rajić. Njena upečatljiva pojava očarala je one koji su je imali zadovoljstvo vidjeti na pisti. No, u žižu javnosti Bojanu Rajić doveo je brak s vratarom Vladimirom Stojkovićem. Nakon burnog razdoblja u javnosti i transformativne afere, Bojana Rajić odlučila se povući iz javnostite trenutno živi privatnim obiteljskim životom. Detalje iz svog života otkriva samo svojim pratiocima na “Instagram” profilu.

Godine 2009. izmijenila je zavjete i postala gospođa Stojković. Dvije godine nakon udaje sa suprugom Vladimirom rodila je sina Lea. Unatoč tome što su djelovali kao idealan par, njihov brak je došao kraju 2014. godine. Bojanin bivši suprug iznio je nekoliko optužbi na njen račun, zbog čega su se manekenka i modna dizajnerica odrekle cjelokupne imovine. Ona je to javno obznanila. U želji da joj dijete ne ostane bez kuće, manekenka je odlučila da se odrekne cjelokupne imovine tako što je vlasništvo nad svojom kućom na Dedinju prepisala na Vladimira. Kao dio sporazuma, Lav i ona dobili su pravo prebivati ​​u jednoj od Vladimirovih nekretnina do kraja života. Što se tiče alimentacije za dijete, određen je primjeren iznos bez obzira na primanja bivšeg supruga, a manekenka je jasno dala do znanja da ne traži financijsku potporu za sebe, jer se sama može uzdržavati vlastitim radom. Lav je nastavio s redovitim posjetama i boravkom kod oca, kako je manekenka u to vrijeme objavila na svom Facebooku.

Nakon razvoda Bojane i Vladimira Stojkovića, jedna od najistaknutijih rasprava bilo je Vladimirovo inzistiranje da je Bojana bila nevjerna i da je vezu sa sadašnjim suprugom Branislavom Đurđevićem započela još u braku s njim. Podsjetimo, tada se govorilo da je Branislav obiteljski poznanik i Bojane i Vladimira. Tada su svi mediji pisali o ovoj aferi a nedugo nakon razvoda Bojana i Branislav su se vjenčali.

Unatoč oštrom odbijanju optužbi, Bojana se kasnije vjenčala s optuženim u dnevnom boravku njegove obiteljske kuće nedugo nakon razvoda i službeno postala gospođa Đurđević. Par je 2015. godine dobio sina Vukašina, a Branislav se prema Lavu, Bojaninom sinu iz prethodnog braka, ponaša kao prema svome.