Mnogo ljudi vjeruje da je naša sudbina zapisana u zvijezdama pa ako ste i vi jedan od njih onda je ovaj članak za vas. S dolaskom svježe sezone dolazi i prilika za nove planove. Unatoč tome, astrolozi su identificirali tri horoskopska znaka koji bi se ove jeseni mogli suočiti s nesretnim okolnostima koje bi za njih dovele do niza nepoželjnih događaja.

bik
Bikove ove jeseni očekuju poteškoće na ljubavnom planu. Oni koji su slobodni uložit će hrabre napore da promijene status svoje veze, ali će se neprestano suočavati s razočaranjima i neuspjesima. Njihov pokušaj da zauzmu dvije suprotstavljene pozicije neizbježno će rezultirati katastrofalnim ishodom i ostaviti ih izolirane u listopadu. Bik se možda neće susresti sa značajnim izazovima iz financijske perspektive. Međutim, moguće je da bi osobni problemi mogli utjecati na njihov radni učinak, dovodeći do pogreške koju drugi možda neće proći nezamijećeno. To bi za njih moglo rezultirati značajnim financijskim gubitkom. Kada je riječ o njegovom zdravlju, on možda neće patiti od mnogih bolesti osim emocionalnog stresa i oštećenog ega. Međutim, moguće je da osjeti nelagodu u leđima.

djevica
Kako prenosi Story.hr, pred Djevicama je burna jesen. Tijekom tog vremena mogu se naći preplavljeni mnoštvom zadataka i neizvjesnosti, što dovodi do osjećaja zbunjenosti u pogledu njihovih prioriteta. Nažalost, njihov karakteristični perfekcionizam i posvećenost detaljima mogu više pridonijeti njihovom stresu i tjeskobi na radnom mjestu nego njihovom uspjehu. Njihova će ljubav s vremenom opadati, a dolazak jeseni označit će porast sukoba s drugom osobom. Te će svađe vjerojatno potrajati do kraja studenoga, osim ako ne poduzmu odgovarajuće mjere opreza kako bi kontrolirali svoje ponašanje. Ako to ne učine, njihov bi se odnos mogao zategnuti do točke potpunog prekida. Pretpostavlja se da će doživjeti dugotrajno stanje umora i iscrpljenosti, popraćeno mogućnošću čestih glavobolja.

Ovan
S početkom jeseni, Ovnovi će doživjeti značajan pomak u svom romantičnom životu, ali to nažalost neće biti pozitivna promjena. Njihov će partner postati umoran od Ovnovih impulzivnih postupaka i nedostatka obzira, a dok Ovan shvati ozbiljnost situacije, možda će već biti prekasno. Pojedinci se mogu susresti s nekim koga smatraju privlačnim, samo da bi ubrzo nakon toga shvatili da ta druga osoba nije istinski uložena u odnos. U poslovnom području mogu se pokazati od velike koristi. Međutim, njihova naglost i sklonost agresivnosti mogu rezultirati značajnim troškovima, a mogu se naći i u čestim sukobima s kolegama. Kako biste osigurali dobro zdravlje, preporučljivo je dati prednost dobrobiti svojih zglobova i biti posebno oprezan. Postoji mogućnost da sredinom listopada doživite bolnu ozljedu za koju može trebati dosta vremena da se oporavite.