Nakon uspjeha u seriji “Sinđelići”, mlada glumica Brankica Sebastijanović nakratko je pauzirala od glume. Kasnije se vratila na male ekrane ulogom u seriji “Švindleri”. Brankica je četiri godine bila u vezi s kolegom Milošem Bikovićem prije nego što su se razišli. Tada se počela viđati s producentom Manetom Šijanom za kojeg se šuškalo da je zaručen. Unatoč tome što su je mediji poput “Sveta”, “Puls Onlinea”, “Kurira” i “Glorije” povezivali u ljubavnu vezu s kolegom Milanom Vasićem, niti jedan od njih nije potvrdio niti demantirao glasine.

 

O svom privatnom životu Brankica rijetko govori. No, u listopadu 2021. na društvenim mrežama osvanula je fotografija na kojoj pozira s umjetnikom Dušanom Matejićem. Ovaj događaj potaknuo je nagađanja među novinarima tabloida o njihovoj potencijalnoj ljubavnoj vezi. Ona je poznata po tome da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti a rijetko posjećuje i javne događaje.

Izuzetno ijetko smo je mogli vidjeti u javnosti. A kada se Brankica Sebastijanović nedavno pojavila na jednom beogradskom skupu, njezino je prisustvo postalo primarni predmet razgovora. To se moglo i očekivati nakon što je dosta vremena provela u ilegali. Brankica je stigla uz kolegicu Ivanu Dudić, izgledajući besprijekorno moderno u predimenzioniranoj sako haljini. Haljinu je stegnula remenom i odlučila se za prirodan makeup look.

Zanosna glumica plijenila je pažnju svih prisutnih jer se očito potrudila uljepšati svoj izgled. Promatrači su primijetili markantnu ljepotu Brankice Sebastijanović, istaknuvši da odiše jedinstvenom aurom i djeluje zadovoljno u vlastitoj koži. Glumica, koja se dugo nije pojavljivala u javnosti, slikala se sa širokim, zaraznim osmijehom na licu.

Oglasi - Advertisement