Novak Đoković se trenutno bori na Vimbldonu za svoj 24 Grend slem a iz lože ga vjerno bodri njegova porodica. Jelena Đoković često je izložena kritikama i neopravdanim primjedbama na račun svog fizičkog izgleda. Unatoč tome što sama nije profesionalna sportašica, udana je za jednog i usvojila je veganski način života, održavajući i sama ovu prehranu dok redovito trenira. Ova posvećenost fitnesu možda je proizašla iz njezine vlastite prošlosti kao tenisačice.

Na Instagramu je ponosno objavila kako je uspjela ispuniti zadaću koju joj je dao Mestre Pulmao, instruktor capoeire. Novak, koja je bila jako impresionirana ovom brazilskom borilačkom vještinom, žarko je željela pokazati svoje postignuće. Ako ste se pitali, pojedinac koji nosi titulu majstora je nitko drugi do Marselo Santos. Dugo je boravio u Beogradu.

Tijekom ovog konkretnog događaja, Jelena nije samo pokazala svoju iznimnu fizičku kondiciju, već je pokazala i svoju poboljšanu tehniku. Iako je dobila brojne pohvale i divljenja, bilo je i suprotnih mišljenja. Naime, bilo je mnogo pojedinaca kojima se nisu svidjele promjene koje je napravila u svom izlaganju. Pogled na Jelenu Đoković nerijetko je popraćen komentarima poput “gole kosti, kostur”, “žena narušenog zdravlja, katastrofa” i “ništa nego kost i koža”. Unatoč brojnim primjedbama, Noletova supruga ostala je vjerna vlastitom identitetu. Tek u rijetkim prilikama bi je se moglo vidjeti u kupaćem kostimu, koji je isticala njenu tjelesnu građu i činila je vidljivom.

Po njezinom izboru kostima moglo bi se zaključiti da nije privržena popularnim modnim trendovima. Umjesto toga, odabire odjeću koja daje prednost udobnosti i omogućava joj da se potpuno opusti dok uživa na plaži sa svojom obitelji. Kada su u pitanju njezine preferencije u kupaćim kostimima, obično se odlučuje za nekomplicirane dizajne, obično preferirajući jednodijelne stilove. Naginje kupaćim kostimima bez špaga, tangi ili push-up elemenata, a izbjegava nepotrebne proreze, naramenice ili komplicirane uzorke koji bi mogli biti trenutno popularni za ljetnu sezonu.