Plod rane romanse između glazbenika Tome Zdravkovića i njegove prve supruge Olge je Žaklina Zdravković, njihova kći. Iako je kći poznatog kantautora već duže vrijeme u inozemstvu, pobrinula se da prisustvuje nedavnom otvaranju spomenika posvećenom njenom ocu u Skadarliji. Toma je poznat kao najveći boem koji je postojao naregionalnoj estradi a njegove pjesme su postale evergrini.

Toma je bio nadaleko poznat kao boem, što nikome nije bila tajna. Jedno od njegovih omiljenih večernjih okupljališta bila je Skadarlija, gdje je znao nastupati. Glazba koja se tamo svirala bila je posebno za njegov užitak i zadovoljstvo. Unatoč statusu dobročinitelja i odanog prijatelja, bio je poznat po nesmotrenom odnosu prema novcu, često ga je neozbiljno trošio. Međutim, nedavni izvještaji poznanika i suputnika pokazuju da je njegov osobni život nedostajao; zapravo, bio je razveden tri puta, što ukazuje na nevoljkost prema posvećenosti obitelji.

Unatoč njegovim naporima, nemirna “ciganska duša” koju je tvrdio da posjeduje nije mu mogla donijeti unutarnji mir. Kao rezultat toga, malo je vremena provodio kod kuće i oslanjao se na svoje žene da ispune roditeljsku ulogu. Saša, sin iz posljednjeg braka s Gordanom, i Žaklina, kći iz prethodnog braka s Olgicom, ocu nimalo ne zamjeraju. Umjesto toga, njeguju uspomene na lijepe trenutke koje su proveli s njim.

Njegovi potomci s velikim su ponosom što nose njegovo prezime, a čak i sada, njegova nepokolebljiva predanost lokalnoj glazbi zajednica visoko cijeni. Saša je stekao afirmaciju u masama zbog čestih pojavljivanja uz majku Gordanu tijekom promocije filma “Toma”. Ipak, šira javnost donedavno je bila nesvjesna postojanja kćeri Tome Zdravkovića. Ova žena živi u Nizozemskoj i cijeli je život posvetila običajima i vrijednostima te zemlje. Ona je majka dva sina, ali ne koristi nijednu platformu društvenih medija osim Facebooka. Nadalje, nema interakcije s mlađim bratom i sestrom. Čini se da je njihov odnos prijateljski, bez ikakve zle volje i zamjeranja. To nije iznenađujuće, jer između njih uopće nije bilo nasljedstva ili imovine koju bi mogli podijeliti. Unatoč bliskoj vezi, ne komuniciraju često, što je vjerojatno zbog njihove zemljopisne udaljenosti jer Saša živi u Kanadi.