Pjevačica Viki Miljković je već dugi niz godina u sretnom braku sa Tašketom sa kojim ima sina Andreja koji je centar njihovog svijeta. Malo je poznato da je ovo njemu drugi brak te da i iz prvog braka ima dijete, kćerku koja je već odrasla žena o koja mu je podarila unuče. Jelenu, kćerku glazbenika Dragana Taškovića, njegova prva supruga  rodila je kao vrlo mlada. Nažalost, brak nije opstao, a Gordana, koju je harmonikaš jako volio, raskinula je vezu. Međutim, dogovorili su se da će zajedno odgajati svoje dijete.

Roditelji Jelene Tašković bili su razvedeni u njenom djetinjstvu, no ona je unatoč tome imala sreću iskusiti uzajamnu brigu i poštovanje i oca i majke. Osim toga, Jelena je bila blagoslovljena maćehom po imenu Viki, koja joj je ubrzo postala poput sestre i s kojom je godinama održavala blizak odnos. Trenutačno živi u Njemačkoj zajedno sa svojom majkom, ali ova geografska udaljenost nije ukaljala njezine bliske veze s ocem i mlađim bratom, koji je ostao nepokolebljiv i odan suputnik unatoč razlici u godinama između njih.


Jelenina majka, koja je bila prva žena Dragana Taškovića, imala je značajnu ulogu u oblikovanju Jeleninih stavova tokom njenog odrastanja. Jelena je procvjetala u ljupku mladu damu koja rado posjećuje Tašketa i Viki u njihovom novom prebivalištu i često dijeli fotografije sa svojom majkom putem raznih društvenih mreža. Obznanjivanje izgleda Tašketove bivše partnerice omogućili su mediji.

Time je javnost napokon mogla vidjeti kako izgleda njihova bivša draga . Nakon objave fotografije na raznim društvenim mrežama, pratitelji pjevačice odmah su počeli uspoređivati ​​dvije osobe koje ne dijele nikakve primjetne sličnosti jedna s drugom, ni u fizičkom obliku ni u osobnosti.