Brendon, zapaženi lik iz poznate televizijske serije “Beverly Hills”, ovih je dana proslavio 54. rođendan.  Ova serija je bila poynata i gledana [irom svijeta u osamdesetima. Od njegovog uspona do slave u dobi od 21 godine u popularnoj produkciji, javnost uglavnom nije bila upoznata s događajima koji su se dogodili u životu Jasona Presleya do danas i značajnim promjenama koje su se u njemu dogodile.

Rođen u Vancouveru u Kanadi, Presley je glumačku karijeru započeo 1984. godine. Nastavio je glumiti u televizijskoj seriji “Beverly Hills 90210” u ukupno devet sezona, gdje je igrao glavnu ulogu. Gostovao je u desetoj sezoni serije nakon što je napustio redovnu postavu.Unatoč njegovoj istaknutoj ulozi u “Beverly Hillsu”, Brendonova karijera nije bila ograničena na ovo jedno postignuće. Neumorno je radio, što dokazuje njegova opsežna lista filmskih i televizijskih ostvarenja. Iako je njegova uloga u “Beverly Hillsu” nedvojbeno najznačajnija i najpoznatija, kontinuirano je radio na drugim projektima.

Tijekom svoje karijere dao je zapažene doprinose raznim televizijskim serijama kao što su “Danger Bay”, “Medium”, “Private Eyes”, “Hot in Cleveland” i “Dark Angel”. Osim toga, također se pojavio u filmovima kao što su “The Boy Who Could Fly”, “Cover Story”, “Made in Brooklyn” i “Zoom”. Tijekom produkcije “Zooma” odigrao je svoju posljednju ulogu prije odlaska iz filmske industrije. Unatoč njegovom opsežnom glumačkom portfelju, upravo mu je uloga Brendona donijela svjetsku popularnost. Na vrhuncu slave 1999. godine ušao je u brak s Ashley Peterson koji je, nažalost, potrajao samo godinu dana. Nakon toga svoju je sreću otkrio uz zamamnu Naomi Loud-Priestly s kojom je dobio kćer Avu Veroniku i sina Dashiella Orsona.

Obitelj mu je postala najveći izvor podrške i ohrabrenja u svim aspektima njegova života. Unatoč teškoj prometnoj nesreći nedugo nakon završetka snimanja filma “Beverly Hills”, koja je rezultirala slomljenom kralježnicom, potresom mozga i raznim drugim ozljedama, Brendonovi zdravstveni problemi i loše psihičko stanje spriječili su ga da dobije značajnije glumačke uloge. Međutim, promijenivši neke od svojih načina života i usporivši tempo života, nastavio se pojavljivati ​​u televizijskim serijama. Preko njegovog “Instagram” profila možemo pratiti kako Brendon iz “Beverly Hillsa” izgleda danas i kako se transformirao. Iako su mu se na licu pojavile bore i sijede vlasi, i dalje odiše istom karizmom i privlačnošću.