Olga Odanović, izvanredna glumica srednje generacije, osvaja publiku zapaženim nastupima u popularnim televizijskim serijama Zlatan, Milijarda i Milev, ali i na pozornici. Njezin suprug Dragan Petrović Pele ima impresivnu karijeru renomiranog profesora na Fakultetu dramskih umjetnosti. Par se upoznao glumeći bračni par u predstavi, a on je na generalnoj probi izjavio da bi je oženio. I tako su u sretnom braku više od trideset godina, usklađujući uspješne karijere s obiteljskim životom.  Smatraju ih jednim od naijdelanijih parova na glumačkoj sceni u Srbiji.

Njihovim stopama krenuli su i kći Lenka i sin Jakov, Lenka se pojavljuje u serijama poput “Preživjeti Beograd” i “Vera”, a Jakov nakon studija produkcije na Fakultetu dramskih umjetnosti nastavlja karijeru iza kamere. Sudeći po ograničenom broju fotografija koje objavljuje na Twitteru, može se naslutiti da je riječ o ponosnom ocu koji rado bilježi trenutke sa svojim djetetom.

Vijest o rođenju sina prenio mu je Žarko Laušević, što ga je izbezumilo od uzbuđenja. Tada je imao samo 27 godina i nije imao nikakvog iskustva s roditeljstvom. Jakov, njegov sin, kao beba imao je neobičan način spavanja i odmarao se samo ako bi ga ljuljali. Međutim, to se u međuvremenu promijenilo i on sada normalno spava. Ovo je jednom prilikom ispričao novinarima Pele koji je ponosan otac.

Jakov, koji se svojedobno okušao i u glumi, pojavio se uz oca u filmu “Falsifikator” glumeći mlađeg sebe. Iako je naslijedio očeve gene, odabrao je malo drugačiju profesiju i u njoj napreduje. Njegovi roditelji mu daju vjetar u krila i tu su za svaku vrstu pomoći i savjeta koji mu trebaju.