Rano jutros odjeknula je vijest da će Miloš Biković, poznata javna ličnost, uskoro postati otac. Ovu informaciju opširno su prenijeli brojni mediji. Prema izvješćima, glumac je prije nekoliko mjeseci predstavio  Ivanu Malić kao svoju emotivnu  partnericu. Malić, koja radi kao odvjetnik, navodno je već nekoliko mjeseci u stanju blaženstva. Njih dvoje su se međusobno dogovorili da ovu vijest zadrže za sebe, čak su je tajili i od svojih obitelji. Vjeruje se da je razlog za ovu tajnovitost neka vrsta sujevjerja ali isto tako da nisu željeli medijsku pompu.

Zaljubljeni dvojac, koji će vrlo vjerojatno uskoro dogovoriti i vjenčanje, promptno je izvijestio svoje drage čim su dobili potvrdu da s trudnoćom sve teče u najboljem redu. Kako se navodi, ovoj vesti najviše su se obradovali Miloševa majka i brat, iguman Mihajlo Biković.

Očekuje se da će i glumac i odvjetnica napraviti značajne dogovore u iščekivanju prinove u svojoj obitelji u sljedećih pola godine. Uvriježeno je mišljenje da Biković željno iščekuje skoro očinstvo. Miloš je više puta istakao kako jednog dana želi da postane roditelj, poput svojih koelga sa klase koji su mu i danas dobri prijatelji. Unatoč radu u zemlji i inozemstvu, nije uspio uspostaviti trajnu vezu i pronaći stalnog partnera. Ivana se neočekivano pojavila u njegoovm životu  i ispostavilo se da je nevjerojatno nalik njemu u svemu, te da se jako dobro slažu. Uskoro će roditi njihovo dijete, čiji spol još nije utvrđen.

Vijest da je Miloš Biković postao otac od jutra se širi raznim internet portalima. Kao rezultat toga, mnogi odani glumčevi obožavatelji i obožavatelji od srca čestitaju i žele sve najbolje zaljubljenom paru. Nijedno od njih dvoje se nije oglasilo u javnosti ovim povodom.

Oglasi - Advertisement