Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj ljetos su svoju ljubav učvrstili na tajnoj crkvenoj ceremoniji. Navodno, prema pisanju medija u pripremi j ei velika svadba ali je pitanje da li će joj prisustvovati Nemanjima majka i sestra. Naime, kasnije se otkrilo da je crkveno vjenčanje uveličalo prisustvo samo nekoliko značajnih pojedinaca.

Anastasijina majka Ceca, kao i njeni kumovi i šofer bili su među najbližima. Začudo, roditelji uspješnog nogometaša nisu bili uključeni u ovaj najuži krug. Obiteljska veza Ražnatović-Gudelj u posljednje je vrijeme zanimljiva. Složenost odnosa između članova obitelji sve je očitija. Iako je opće poznato da su njihove veze jake, nedavni događaji sugeriraju da bi u priči moglo biti nešto više. Šuškalo se da veza Cece i Olivera nije nastala iz ljubavi.

U jednom su trenutku bile povezanee na Instagramu te su čak javno iskazivali ljubav jedna drugoj grleći se u trenutku slavlja. Međutim, donijeli su odluku odvojiti se od platforme društvenih medija i “krenuti dalje”. Obrazloženje njihovog izbora ostaje neotkriveno. Intrigantna je činjenica da Nemanja ima blizak odnos s majkom i sestrom Vanjom, ali one više ne žive u Sevilli.

Nakon dužeg vremena  ženski dio obitelji Gudelj se seli u Nizozemsku. Moguće je da oklijevaju povratkom narušiti mir svog vremena u Sevilli. U međuvremenu, otac Nebojša odlučio je ostati u Sevilli, vjerojatno zbog činjenice da tamo živi i njegov mlađi sin Dragiša. Dragiša je igrač Cordobe. Šira javnost još nije vidjela nijednu fotografiju s Nemanjine svadbe na kojoj bi se mogla naći njegova obitelj. Trenutno je nejasno zašto te fotografije nisu javno objavljene. Olivera je nedavno deaktivirala svoj Instagram profil, što je možda i ne mora biti povezano s nedostatkom javnih fotografija s vjenčanja.

Oglasi - Advertisement