U današnje vreme, potomak Voje Brajovića i Milice Mihajlović izrastao je u velikog momka, a lociranje njegovih slika postalo je prilično izazovno. Odlučio je da vodi život koji nije podložan uvidu javnosti, a njegove fotografije su nekada bile dostupne u ličnoj kolekciji njegovih slavnih roditelja, koju su svojevremeno izložili urednicima jednog časopisa.

Pre deceniju, široj javnosti su prosledjene fotografije malog deteta koje su otkrile da se potomak Voje Brajovića i Milice Mihajlović bori sa teškom bolešću. Nikada se u javnosti nije tačno saznala koja je bolest u pitanju ali na svu sreću to sada nije ni važno.

Srećom, uspeo je da savlada sve prepreke koje su mu naišle na putu i sada, u svojoj dvadeset i jednoj godini, dobrog je zdravlja i uživa u svim radostima mladosti. Iako nije glumac, bavi se sportom, posebno vaterpolom. Osim toga, voli čitati, a njegov otac se hvali da svira i gitaru u rok bendu “Majak”. On ima ogromno divljenje prema rokenrolu, a njegove preferencije su u skladu sa Džonijem Kešom i Ejmi Vajnhaus.

Strastveni roker, veliki dio svog vremena posvećuje čitanju, ali s fokusom isključivo na povijesne materijale. Slično kao što je Vukotino poznavanje kinematografije poput žive enciklopedije, sposobno da se seti i najsitnijih detalja kao što je glumačka kameja u Van Dammeovom filmu, Relja je u stanju da precizira tačan datum i mesto njegovog učešća u Prvom svetskom ratu. , uključujući naređenja koja je dao određeni komandant. On je također upućen u graničnu situaciju kada je Moldavija pripojena drugoj zemlji. Ne zna se koliko  će da traje ova strast, kako je Voja ranije pomenuo.