Nakon što je Vrhovni sud Hrvatske prihvatio reviziju, poništena je odluka Županijskog suda u Splitu o zajedničkom skrbništvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, a skrbništvo je u cijelosti dato ocu. O

vaj razvoj događaja izazvao je široku reakciju javnosti, uključujući i medije. Neuobičajena pojava da dijete bude kod oca umjesto majke odjeknula je kod svih, što je dovelo do izljeva podrške pjevačici na raznim platformama društvenih medija.

Pop zvijezda, kao svaka predana majka, nije se složila s odlukom suda te je odmah uložila žalbu, koja je iznenađujuće brzo dobila odgovor.

Potvrđujući prijašnju presudu, Županijski sud u Splitu presudio je da su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni ravnopravno i zajednički ispunjavati roditeljske dužnosti i prava.

Izrazivši iznenađenje, Severina je prokomentirala neočekivanu brzinu kojom je Županijski sud u Splitu donio novu odluku jer su njihova dosadašnja iskustva u slučaju njihovog djeteta bila obilježena sporošću, nepravdom i korupcijom.

“Slično kao i 2021. godine, splitski je sud ponovno donio presudu. Sreća je što su se vratili na ovaj pristup, jer je sve bolje od prethodnog dogovora dva puta sedmično u trajanju od četiri sata. Međutim, ja sam odlučna ustrajati i neću stati na tome – ići ću do kraja.”