Iako je nekoliko mjeseci održavao mirnu i stabilnu vezu s Minom Naumović, nedavno je Ognjen Amidžić otkrio priču o  prekidu  i mnoge je iznenadio.Ognjenov cilj svojom objavom bio je da svojim vjernim pratiteljima iznese svoje najveće zamjerke i izazove razdor među njima koji je rezultirao i raskidom. Kako se i očekivalo, Ognjen Amidžić nije otkrivao detalje rastanka od Mine. Umjesto toga, otkrio je da je prekid veze s djevojkom iz njegove daleke prošlosti, posebice tijekom srednjoškolskih godina, bio uzrok njegovog nedavnog prekida. Ognjen je jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji i njegova emisija je veoma gledana.

Jedan od mojih najugroženijih trenutaka bilo je osam sati koje sam proveo s Jasminom, gdje smo se navečer sjajno proveli, da bi ona drugo jutro prekinula sa mnom. Ovaj događaj dogodio se tijekom mojih ranih srednjoškolskih godina, dok sam još bio u osnovnoj školi. Jasmina, koja je bila godinu dana starija od mene, bila je počasna gošća. Voditelj je nastavio prepričavati dodatne zabavne anegdote iz svojih iskustava.

Tijekom djetinjstva ostaje mu posebna uspomena. Prisjeća se vremena kada je s prijateljima odlučio otići u pizzeriju. Kako je bio neiskusan, mučio se s izgovorom riječi “Kapricioza” i “Mozzarella” kada je došlo vrijeme naručivanja.Amidžićeve obožavatelje, koji su željno iščekivali novu sezonu showa, počastili su nasmijanim anegdotama iz njegove prošlosti.

Bez sumnje, voditelj i njegov odabrani suradnik uložili su dosta truda u pripremu studija za svoju emisiju. Osim toga, često pozivaju goste koji će sigurno privući veliku gledanost.Postalo je očito da su Ognen i Mina odličan tim, ne samo u svojim privatnim životima, već iu studiju. Njihovo partnerstvo traje već duže vrijeme, a zajednički dijele i životni prostor. Mediji prenose da se Mina u Amidžićev stan uselila nakon samo nekoliko mjeseci veze. Amidžić je prije razvoda stan dijelio s manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

Oglasi - Advertisement