Suprug pjevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić je rođen u Beču 1973. godine. Poznat po svojoj ozbiljnosti i jasnom osjećaju svrhe, posvećen je teškom radu i usredotočenom trudu od ranih godina.Tonijev uspjeh i priznanje nisu rezultat puke slučajnosti, već više godina mukotrpnog rada i upornosti. Toni je svoje obrazovanje stekao u Austriji, gdje su mu od malih nogu usađene vrijednosti odlučnosti, discipline i predanosti. Njegova iskustva u Austriji omogućila su mu da stekne bolje razumijevanje korporativnog svijeta, budući da je gospodarstvo te zemlje vrlo napredno, a poslovne prakse suvremene i primjenjive. Unatoč svojoj mladosti, Toni je preuzeo odgovornost upravljanja vlastitim poduzećem, uz nepokolebljivu podršku i povjerenje svojih roditelja, koji su prepoznali njegov poriv i težnje.

Unatoč vlastitoj tvrtki i uspješnom poslovanju, široj je javnosti ostao nepoznat do svoje 26. godine. Godine 1999. vjenčao se s poznatom folk pjevačicom Draganom Mirković, koja je u to vrijeme bila u usponu karijere. Iako između Tonija i njegove supruge postoji samo pet godina razlike u godinama, to nikada ni na koji način nije kočilo njihov brak ili vezu. Toni je od malih nogu volio automobile koji su mu bili život i strast. To mu je olakšalo ulazak u automobilsku industriju. Spajanje posla i užitka može biti nezgodna ravnoteža, pogotovo za javne osobe. Riječ je o supružniku Dragane Mirković, koji je poznat po bliskom angažmanu u njezinoj karijeri. Unatoč izazovima, uspio je održati uspješan profesionalni i osobni život, pokazujući da je moguće spojiti ta dva aspekta života uz pravi pristup.
Prisutnost vrhunskih vozila poput Ferrarija i Mercedesa parkiranih ispred Tonijeve kuće nedvojbeno ukazuje na njegov entuzijazam za automobile. Toni je uspio spretno spojiti svoj hobi s profesijom, što je rezultiralo pozamašnom zaradom. Njegov status titana u automobilskoj industriji je neosporan, s njegovom reputacijom koja ima veliku težinu i divljenje u tom području.

Vijest da Jean-Claude Van Damme, poznati filmski glumac, kupuje Maybach coupe, bila je senzacija za sve ljubitelje automobila. Vrijedi napomenuti da je Van Damme prijatelj s Tonijevom suprugom Draganom Mirković. Luksuzni automobil koštao je glumca gotovo dvjesto tisuća eura. Tonijev veliki uspjeh u automobilskoj industriji donio mu je značajno bogatstvo i visok društveni status. Iskoristio je svoju financijsku situaciju kako bi se upustio u posao s nekretninama i od toga dodatno zaradio. Osim automobila, suprug Dragane Mirković također je istaknuta osoba u nekretninskoj industriji, a oboje posjeduju skupe nekretnine. Unatoč svojim uspjesima, Toni je ostao nepokoleban i nastavio je “osvajati Beč. Nedavno je Toni Bijelić postao vlasnik dvorca “Ebenfurt” u Beču koji datira iz 12. stoljeća. “Ebenfurt” je prostrani dvorac s procijenjenom površinom od 1,5 hektara zemlje. Povijesna vrijednost dvorca i restauratorski radovi koji su na njemu obavljeni bili su primarni razlozi za Tonijevu kupnju, unatoč značajnim ulaganjima koja je zahtijevao. Unatoč velikom bogatstvu, Toni je uvijek ostao vjeran svojoj obitelji i rodnom gradu, suzdržavajući se od razmetanja svojim bogatstvom ili omalovažavanja drugih. Zbog toga ga mnogi njegovi prijatelji i poznanici smatraju “skromnim milijunašem”. Život Tonija Bijelića nije previše medijski propraćen i može se reći da živi mirnim životom.

Toni se u javnosti prikazuje kao odan, njean suprug puna ljubavi. Susret para bio je slučajna pojava; Toni, koji je cijeli život proveo u Austriji, nije poznavao glazbenu scenu u Srbiji i nije znao Draganin identitet. Uz pomoć njegovog menadžera, njihovi su se putevi konačno ukrstili u Beču. Bijelić se odmah zaljubio u Draganu i uživali su u društvu godinu dana, unatoč udaljenosti između njih. Vjenčati su se 1999. godine u Beču; međutim, stroge sankcije i ograničenja spriječili su Draganinu rodbinu da prisustvuje. Bio je to značajan izvor tuge za pjevačicu, jer čak ni njezini roditelji nisu mogli prisustvovati ceremoniji.Tonijeva prosidba njegove voljene supruge bila je demonstracija njegove bogate kreativnosti i romantizma. Dok je čekao na semaforu, Toni je zaprosio Draganu, što je rezultiralo njihovim brakom i rođenjem dvoje djece, Manuele i Marka. Prije tri godine Toni je bio bolestan od upale pluća, a Dragana je ostala uz njega u, kako smatra, najgorem razdoblju u njihovom braku. Unatoč tome što su prošla dva desetljeća, njihova ljubav i podrška jedno drugom ostaju beskrajni. Toni se i dalje ponaša poput zaljubljenog dečka, što dokazuje i njegov dar Dragani za njezinu 50. godinu rođendan: Mercedesov automobil vrijedan oko 500.000 eura. Zanimljivo je da  Draganinog muža često zovu Toni, iako mu je pravo ime Antonije Bijelić.