Tijekom svoje slavne i opsežne karijere Neda Ukraden postigla je zadivljujuću razinu postignuća, a čak i u 71. godini i dalje često nastupa. Ona ima svoje obožavatelje od 7 do 77 godina  koji obožavaju njene hitove. Ipak, taj uspjeh postao je prepreka njezinom emocionalnom zadovoljstvu. Unatoč brojnim ponudama za brak od raznih udvarača, Neda je prihvatila ponudu samo jednog muškarca: Milana Bilbije, svog bivšeg supruga i jedine prave ljubavi njezina života. Zajedno su dobili kćerku Jelenu.

U mladosti su se Neda i Milan upoznali i na kraju postali par. Zajedno su bili deset godina dok se nisu odlučili vjenčati i dočekali kćerkicu Jelenu. Iako su njihove stranice na društvenim mrežama pune fotografija njihove sreće i ljubavi, njihova je veza nakon samo tri godine naglo prekinuta.

S 19 godina sam ga upoznala, čovjeka koji je tada već imao 33 godine. On je bio moja prva ljubav i naša je veza trajala dugo vremena prije nego što smo se konačno vjenčali deset godina kasnije. Odrastajući pod strogom vladavinom patrijarhalnog oca, čeznula sam za oslobođenjem. Međutim, činilo se da sam samo prešala iz jednog oblika sužanjstva u drugi. Kao netko tko visoko cijeni samovladanje i neovisnost, potrebna mi je moć donošenja vlastitih izbora. Riječi su to pjevačice koja ostaje odlučna u odluci da se udaje samo jednom, unatoč tome što se njezin bivši suprug ponovno oženio nakon razvoda.

Milan Bilbija je 2013. godine preminuo od teške bolesti u svojoj kafani u Lepetanima. Od tada pjevačica o ocu svoje kćeri govori samo pažljivo biranim riječima. Dolazak našeg djeteta donio je neopisivu količinu sreće u naše živote. Našli smo novi dom i stvorili ugodno okruženje, ali unatoč našoj snažnoj ljubavi jedno prema drugome, naše različite osobnosti i rutine na kraju su dovele do rastave. Kako je naš odnos polako propadao, zaključila sam da je raskid braka najbolji način za izbjegavanje bilo kakvih neugodnih sukoba koji bi mogli negativno utjecati na naše dijete. Unatoč našoj razdvojenosti, zadržali smo međusobno poštovanje, a ja sam ostala vjeran prijatelj do kraja. Pružala sam svu podršku koju sam mogla i aktivno poticala odnos između mog bivšeg partnera i naše kćeri, koju je on cijenio.