Irfan Mensur je tokom braka sa Srnom Lango izjavio da je otac tri sina. Među ovim sinovima su njegovo rođeno dijete, Srnino dijete iz njenog prethodnog braka i dijete rođeno u njihovoj zajednici. Prije njihove veze, Srna je iz prvog braka rodila Aleksu, a Irfan je sa prethodnom suprugom dobio sina Filipa. Naime, Pavle, koji se takođe bavio glumačkom karijerom kao i njegovi roditelji, rođen je nakon njihovog braka. Uprkos tome, Srna i Irfan su se na kraju razveli.

 

Irfan Mensur, poznati glumac poznat po svojim izuzetnim nastupima u brojnim ulogama, ranije je bio oženjen manekenkom. 1985. godine u porodici Irfana Mensura i Ljiljane Perović, ugledne i proslavljene manekenke sa prostora bivše Jugoslavije, rođeno je dijete po imenu Filip Mensur.

Moja ljubav prema Irfanu bila je intenzivna kada smo odlučili da se venčamo, a on je tu ljubav uzvratio nepokolebljivom verom u mene. Iako smo oboje bili mladi, on je imao 24 godine, a ja godinu dana manje bilo mi je od najveće važnosti da budem s njim u bilo kom svojstvu. U cijelom našem braku nisam iskusila značajnije izazove. Međutim, gledajući unazad, mislim da bi bilo bolje da se udvaramo nekoliko godina prije nego što se vjenčamo. Ljiljana Perović je 2008. godine progovorila o svom braku i razvodu. Smatrala je da ni ona ni njen partner nisu bili dovoljno zreli kada su se odlučili za brak, te da svojoj vezi nisu posvetili dovoljno vremena i energije. Ona smatra da su mogli da sačuvaju brak i da budu zajedno i danas da su napravili korak unazad i preispitali svoje prioritete.

Irfanovo gledište je u skladu s ovim osjećajem. Kada su ga ispitivali o razlozima koji stoje iza prvobitnog raskida njegovog braka, on je odgovorio da ni on ni njegova partnerica nisu shvatili pravi značaj braka, što je dovelo do stanja zbunjenosti. Između njih nije bilo nikakvih sporova ili rasprava. Umjesto toga, oboje su došli do zaključka da je vrijeme da svako od njih krene novim putem. Odlučili su da ne nameću nikakva ograničenja na način na koji su komunicirali sa svojim sinom Filipom, što mu je omogućilo da se razvija i napreduje pod njihovom brigom. Njih dvoje su ostali u odličnim odnosima i danas se sreću na porodičnim proslavama.