Vesna Zmijanac, proslavljena pevačica, udala se 1986. godine za Vladimira Jovanovića, bivšeg direktora marketinga PGP RTB-a. Pre rođenja ćerke Nikolije, Vesna je imala dva slučaja spontanog pobačaja. Prvi incident dogodio se u pauzi na koncertu u Mladenovcu, a drugi se dogodio manje od godinu dana kasnije. Okolnosti oko oba incidenta bile su slične, što je Vesnu navelo na razmišljanje o tome da li su mogli biti spriječeni i šta ih je moglo uzrokovati. 19. oktobra 1989. godine, uprkos prethodnim tragedijama, rođena je Nikolija. Brak između Vesne i Vlade bio je pun suprotnosti, što je rezultiralo njihovim  razvodom. Ipak, održali su prijateljski odnos, a Vesna s ljubavlju govori o njemu.

Vesna Zmijanac se posvetila brizi o  Nikoliji i njenim kćerkama, pre nego što je pre nekoliko meseci operisana. Zbog nekih zdravstvenih problema, folk pevačica je napravila kratak odmor u javnim angažmanima. Nedavno je Vesna Zmijanac izjavila da namerava da se vrati živim nastupima i drugim poduhvatima. Morala je da se oporavi nakon operacije srca, ali sada je spremna za nove izazove. Tokom perioda oporavka, društvo su joj pravili zet Relja i ćerka Nikolija.

Vesnin dom  je česta destinacija i Relje Popovića i Nikolije, koji dolaze ne samo da pokupe ćerke, već i da provedu neko vreme sa pevačicom. Međutim, kružile su glasine da bi moglo doći do trvenja između poznatog muzičara i folk zvijezde. Međutim, važno je istaći da ove spekulacije nikada nisu potkrijepljene i ostaju nepotvrđene.

Vesna je na upit o spremnosti na saradnju sa zetom odgovorila nedvosmisleno i otvoreno za tumačenje. “Nikad nisam tražila… On to zna, pa bi bilo mudro da to uradimo.” Vesna je priznala da poseduje urođenu društvenost i da uživa u društvu drugih. Izrazila je i uzbuđenje zbog Reljine kompozicije koju je napravio specijalno za nju. Prema Vesninim rečima, Relja je čistunac u duši i ima sposobnost da napravi veličanstvenu narodnu pesmu. Rašireno je mišljenje da je nazivanje repera “narodnjakom” pomalo uvredljivo, čak i ako Vesna to nije namjeravala. Kako će njen zet to shvatiti ostaje da se vidi.