Nakon razornog gubitka, grad Rožaje je pao u svečanu tišinu dok su se njegovi mještani okupili kako bi izrazili sućut ožalošćenoj obitelji Nejle Dedeić, sedamnaestogodišnjakinje čija je prerana smrt duboko pogodila sve one koji su bili upoznati s njom.

Tragični gubitak Nejle, učenice Gimnazije “30. septembar” u Rožajama, u teškoj saobraćajnoj nesreći, potresao je zajednicu, ostavivši njene vršnjake, profesore i sugrađane u stanju duboke tuge i nevjerice.

Nejlini prijatelji, poznanici, pa čak i oni koji su je poznavali samo površno, izražavaju svoju tugu na društvenim mrežama, dijele slike i zajednički se prisjećaju uspomena.

Školska zajednica Gimnazije “30. septembar” duboko je ožalošćena zbog gubitka Neyjle, koja je bila dragi član njihove škole.

Unatoč njezinom tragično kratkom životnom vijeku, u toku su planovi za organiziranje komemorativnih aktivnosti kojima će se odati počast njezinom životu i trajnom nasljeđu koje je ostavila iza sebe.

Nemili događaj se dogodio na Jadranskoj magistrali, gdje su oko 40 minuta iza ponoći u kobnoj prometnoj nesreći život izgubile tri mlade osobe.