Otkako se razveo glumački par Danica i Lazar Ristovski, kruže glasine i nagađanja o glumčevoj novoj ljubavnoj partnerici. Nakon razvoda braka dugog 42 godine, javnost se zapita o razlozima razlaza.  Mnogi su smatrali da je u sve umiješana i treća strana a sada su se te glasine ponovo probudile. Sam glumac je tvrdio da se tek nakon razvoda zaljubio u novu ženu koja j eod njega puno mlađa. Sada je veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić postala središte pažnje javnosti.

Instagram je zapalila prva fotografija Lazara Ristovskog sa novom djevojkom Anicom Lazić. Glumac je za domaće medije podijelio i kako je prilično zadovoljan u novoj vezi. Dobna razlika između njih je prilično velika, i iznosi čak trideset i devet godina. Zbog toga su mladenci postali žarište brojnih komentara i zapažanja. Čak ni glumica Ljiljana Blagojević nije mogla a da se ne oglasi na tu temu.

Kao odgovor na fotografiju koja je jučer izazvala buru a na kojoj su  su glumac Lazar Ristovski i njegova djevojka, glumica Anica Lazić Ljilajna je imala jedan komentar. Prema riječima Ljiljane Blagojević, može se ustvrditi da se dotična osoba ne bavi glumom, jer joj je to samo zabava.

Važno je napomenuti da je Lazar Ristovski, javna ličnost, nedavno u intervjuu za magazin “Gloria” objelodanio kako se razvodi od supruge Danice nakon 42 godine braka. Prema riječima Ristovskog, bila je zdravija i pravednija odluka poduzeti ovaj korak. Napomenuo je kako se u posljednje vrijeme gledaju očima u kojima više nema one strasti, entuzijazma i ljubavi koju su dijelili više od četrdeset godina. Ristovski je za magazin rekao da je donošenje ove odluke bilo teško.