Od trenutka kada je pjevačica Rada Manojlović dospjela u žižu javnosti, usko je povezivana s trojicom muškaraca. Ona se široj publici predstavila u muzičkom takmičenju Zvezde Granda i tada je bila u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem. On je bio prvi a  zatim Momir Gajić i Haris Berković. Iako je s bivšim dvojicom zadržala dobre odnose, razlaz sa sportskim menadžerom bio je buran, a Momir Gajić, bivši partner, priuštio joj je najveće poniženje koje je doživjela u karijeri.

Rada je tokom druženja sa Milanom Stankovićem otkrila da je zaljubljena u još jednog momka , a ispostavilo se da je Momir Gajić. Pjevačica je potom 2015., nakon tri godine zajedničke veze , raskinula dugogodišnju vezu s Gajićem.

On j epovodom njihove prethodne veze dao izjavu “Rada je dokaz da nije preporučljivo biti s pjevačicom”. Kad je čula ove riječi, Rada nije bila otporna na njihov utjecaj. U nastavku je izjavila da njezin bivši partner više nema nikakvog značaja u njezinu životu te se želi suzdržati od pridavanja pozornosti u medijima. Bio je to odgovor na činjenicu da njegova sestra nikada nije odobravala Radu zbog svog statusa folklorne glazbenice iz ruralnog područja.

U početku je Momirov otac odbacio tvrdnje da je njegov sin odgovoran za bilo kakva nedjela, tvrdeći da ima potpuno povjerenje u njegove sposobnosti. Unatoč tome, Rada je nosila teret kvarenja svoje veze s Milanom zbog veze s Momirom i to si nikada nije mogla oprostiti. Momir trenutno uživa u braku s Nevenom Ninković, a njih dvoje žive na Floridi gdje on radi kao košarkaški menadžer. Što se Rade tiče, ona je trenutno slobodna, jer je sa Harisom raskinula prije otprilike godinu dana.