Juna, rođena kao Evgenija Juvaševna Davitašvili, bila je poznata ruska astrologinja i iscjeliteljica. Uz rad na području alternativne medicine, svoju kreativnost izražavala je i kroz poeziju i književnost. Bila je predsjednica javne organizacije “International Academy of Alternative Sciences”. Ljudi iz cijeloga svijeta tražili su njezino astrološko vodstvo, koje je bilo vrlo cijenjeno. Unatoč njezinoj smrti 2015., njezine su riječi ostale za pamćenje. Džuna je posebno istaknuo tri znaka koji posjeduju iznimne kvalitete i potencijal da svojom bezgraničnom maštom osvoje svijet. Ako vjerujete i vi da je naša sudbina zapisana u zvijezdama onda pročitajte ovaj članak.

Ovan

Život Ovna često se može činiti poput vožnje na toboganu zbog njihove izrazite osobnosti. Kao što je June jednom primijetila, oni rođeni pod ovim horoskopskim znakom imaju tendenciju željeti sve odmah, ne uzimajući u obzir realnost života. Unatoč tome, kombinacija različitih čimbenika ipak može dovesti do usporedivih rezultata. Međutim, spremnost Ovnova da prihvate bilo kakav ishod i žrtvuju se značajan je faktor u njihovom uspjehu. Ovaj znak je poznat po svojoj iskrenosti i otvorenosti, a njegovi pojedinci uvijek traže nove i inventivne načine da se izraze.

Lav

Lav je grabežljivac, što znači da ima instinkt da napadne i uništi sve što mu se nađe na putu, ali je također vješt u vrebanju svog plijena. Ako ste ikada susreli Lava, vjerojatno ste svjesni njihove strateške sposobnosti i sposobnosti da strpljivo čekaju pravi trenutak za napad. June je primijetila da je njihovo strpljenje često zapanjujuće, jer mogu čekati godinama s jasnim razumijevanjem kada treba osloboditi nalet energije, izvesti niz radnji i na kraju požnjeti nagrade koje zaslužuju. Čak i u trenucima poraza, Lavovi odbijaju prepustiti nadu. Umjesto toga, ponovno se okupljaju i smišljaju novu strategiju kako bi ustrajali. Lavova izvanredna sposobnost samoupravljanja doista je izvanredna.

Riba

June je smatrala da se ovaj astrološki znak često podcjenjuje, ali bez razloga. Iako u početku introvertirane, Ribe posjeduju jedinstvenu sposobnost brze prilagodbe i svladavanja izazova u novim okruženjima. Radije izbjegavaju sukobe i postojano napreduju prema svojim ciljevima. Iako se Ribe mogu činiti rezerviranima i nekomunikativnima, njihov um je stalno aktivan. Kada se suoče sa zbunjenošću ili izolacijom, Ribe će odmah i temeljito ispitati situaciju, preuzimajući kontrolu nad svakim detaljem. Čini se da su uvijek korak ispred, sposobni su ostati pasivni pred sukobom i ostvariti prihod na nekonvencionalne načine koje drugi možda nisu razmatrali. Ova snalažljivost jedna je od najvrjednijih vrijednosti Riba.

Oglasi - Advertisement