Saša Milošević Mare, proslavljeni kompozitor, i njegova supruga Ksenija, koncertmajstor i violinistkinja „Beogradske filharmonije”, u srećnom su braku i još uvek su otvoreno naklonjeni jedno drugom, kao i kada su se prvi put zaljubili. Njihova romantična veza započela je 2010. godine, a nakon tri godine udvaranja, odlučili su da učvrste vezu vjenčanjem. Lokalni mediji navode da je par razmijenio zavjete u udobnosti vlastitog stana, koji je vjenčani poklon mladenkine oca Bokija Miloševića. U tom stanu par živi i dan danas.

Jedan zanimljiv aspekt ovog konkretnog vjenčanja je da mlada nije osjećala potrebu da promijeni prezime, jer je već bilo isto kao i prezime njenog muža. Dodatno, odluku da sve bude u ime Miloševića učvrstio je i odabir glumca Andrije Miloševića za mladoženjinog kuma. Tokom svog udvaranja i zajednice, dvoje partnera su jedno drugom pružali nepokolebljivu podršku, a njihova ljubav se na kraju učvrstila rođenjem sina Vanje, koji je postao kruna njihove ljubavi. Ksenijino prvo dijete bila je Vanja, dok je Mare iz prethodnog braka imala dva sina, Luku i Ognjena. Vrijedi napomenuti da Luka i Ognjen imaju divan odnos sa svojom maćehom.

Mare je ispričao svoj prvi susret sa Ksenijom nakon Evrosonga. Ovo je označilo zaključak njegove duboke emocionalne vezanosti za bivšu ženu. U početku su njihove interakcije bile suzdržane i skromne, ne zbog nedostatka žara, već zato što se Mare borio s psihološkim posljedicama svoje prošlosti. Iako je Ksenija bila mlađa od njega, ovu prepreku su savladali s ljubavlju i saosećanjem. Trenutno dijele divan odnos, s Mareinom djecom koja njeguju Kseniju koliko i ona njih. Često uživaju u međusobnom društvu i cijene svoju vezu.

Neophodno je priznati da je Ksenija dugo bila članica trupe “Kraljice ljepote”, iako se na kraju povukla iz estrade. Grupa je posebno izvela pjesmu “Molitva” uz Mariju Šerifović, čime je osigurala trijumf na Eurosongu 2007. godine. Danas se više posvetila svojim najmilijima i donekle je svoju karijeru stavila u zadnji plan.

Oglasi - Advertisement