Nakon odlaska u mirovinu Lazar Antić, poznatiji kao Big Lale, povukao se iz javnosti. Trenutno su Big Lale i njegova supruga Dušica našli mirnu mirovinu u svom udobnom domu, gdje povremeno dolaze njihovi odrasli sinovi sa svojim obiteljima za koje se brinu i sa kojima uživaju u svakom trenutku. Najdraži su svima zajednčki trenuci koje provode porodično.

Lale i Dušica su ponosni na svoja tri nasljednika. Svaki od njih postigao je uspjeh u svojim profesijama i zadovoljni su svojim životom – činjenica koja je oduvijek bila od iznimne važnosti za dvojicu mađioničara. Služio je kao vođa obitelji i usadio im važnost povjerenja u svoju intuiciju i slijeđenja svojih težnja, što je i sam činio tijekom svoje mladosti.


Kada je imao 17 godina, započeo je karijeru mađioničara. Međutim, na kraju se našao da radi kao mesar i dobio je nadimak “Big Lale”. Stekavši zao glas na ovom mjestu, uspostavio je uspješnu globalnu karijeru. Stoga ne čudi što je uspio dobiti rezidenciju kakvu mnogi mogu samo zamisliti u svojim glavama. Big Laletova rezidencija je prostrano imanje ukrašeno šik namještajem.


Soba je ukrašena svijetlim zidovima i namještajem, nadopunjenim plavo-zelenim draperijama koje doprinose ugođaju. Umjetničke slike na zidu naglašene su ukrasnim bordurama, dok prisutnost cvijeća u saksiji daje dašak živosti cjelokupnoj estetici.
Poznat po saradnji sa Minimaxom, mađioničar je ekipu RTS-a ugostio u svom domu za “Dođi na večeru”. Inače Minimaks i njegova kultna zabavna emisija je pomogla mnogim izvođačima iz raznih branši da postanu poznati a jeda od njih je i pjevačica Lepa Brena. Prilikom ovog posjeta predstavio je svoja dva nasljednika, Iliju i Mladena.