Daša,  druga odabranica glumca Milana Štrljića, rodila je njegovo dijete, polubrata Ive Štrljić. Ova ljubavna priča započela je nedugo nakon Milanova razvoda od Ivine majke, baletne plesačice Slavice. Milan je u Jugoslaviji bio jedan od najpoznatijih glumaca koji je ostvario veliki broj uloga.

Raspad njezine obiteljske zajednice osjetljiva je tema za zanosnu glumicu. Na platformama društvenih medija često dijeli fotografije iz mladosti, bilježeći vrijeme kada su njezini roditelji još bili u braku. Na početku rata u Bosni imala je samo 15 godina. Rat je zatro ne samo tadašnju državu Bosnu nego i odnos njenih roditelja. Zbog toga je Milan otišao u Zagreb te se više od dva desetljeća suzdržavao od povratka u Beograd, grad koji je nekoć obožavao.


Glumica se nikako nije mogla u potpunosti pomiriti s činjenicom da je otac napustio nju i deset godina mlađeg brata Luku. U jednom trenutku pojavila su se nagađanja da se posvađala s Milanom, što je ona oštro opovrgnula. U više navrata mediji su pokušali moj odnos s ocem prikazati kroz izmišljene sukobe ili nesporazume. Međutim, to je daleko od istine. Moram naglasiti da ću uvijek stajati uz svog oca, čak i u slučajevima kada on to možda nije zaslužio, isključivo zbog naše veze između oca i kćeri. Iva je iz vlastitog iskustva priznala da je to osjećaj koji odjekuje kod svih očeva i kćeri.

Dok Iva Štrljić nikada nije javno govorila o svom polubratu, podatke o njemu otkrila je u intervjuu s njezinim ocem. Zove se Fran i vješt je u engleskom jeziku, zanimaju ga borilačke vještine, želi naučiti japanski, a nedavno je na društvenim mrežama osvanula njegova fotografija. Ljudi koji su imali sreću pogledati sliku tvrde da je sličnost Ive i njezinog polubrata neupitna. Međutim, čini se da je priroda njihove veze tajna koja nikada neće biti otkrivena.

Oglasi - Advertisement