Nakon naporne utakmice na Svjetskom prvenstvu u košarci, Aleksa Avramović, poznati košarkaš, vratio se sa svojim timom u Beograd. Reprezentativci su uspjeli izboriti srebro i tako ponovno ostaviti trag u povijesti. Imali su i svečani došek u Beogradu na kojem im se pridružio i Novak Đoković i basketaši.

Po povratku u glavni grad obitelj je priredila okupljanje. Zbog blizine košarkaša i njegove izabranice Teodore sa rediteljem Žarkom Jokanovićem i njegovom suprugom Milicom Milša, bilo je samo pitanje vremena kada će se upoznati. Susret je na kraju doveo do prve fotografije Alekse snimljene na gradskim ulicama. Na priloženoj slici vidljivo je da je sportaš šetao vani sa suprugom i njihovim krznenim društvom. Čini se da trio uživa u prirodnom okruženju. Nakon susreta s redateljem i njegovom partnericom rado su se fotografirali.

Žarkov natpis na fotografiji glasi: “Zajednica se ponovo okupila dolaskom našeg šampiona Alekse Avramovića. Njegova pobeda je naš najveći izvor ponosa. Teodora, Sonika i naš prijatelj uživaju zajedno u ovom trenutku. Da ste upućeni u lik mog susjeda Alekse Avramovića, shvatili biste dvojnost njihove naravi. Posjeduje najnježniji duh, sličan onom srneta, dok također ima snagu i otpornost koja podsjeća na lava. Vrijedi napomenuti da su se Milica Milša i Žarko Jokanović u drugoj polovini prošle godine preselili u drugi stan. Proslavljena glumica svako malo objavi slike iz svog novog doma, a slike odaju atmosferu domačnosti i ugode.


Milicu sunedavno u jednom intervjuu zamolili da opiše tipičan dan u svom kućanstvu kada ona i njezina obitelj nisu okupirani poslom.Imamo dvije mogućnosti za zajedničko druženje kao obitelj: ili nam se Antonije pridruži u našem domu s Leom ili se odvažimo vidjeti naše prijatelje. No, veliko je zadovoljstvo i samo biti sam u našem domu. U tim trenucima često slušamo šansone ili puštamo stare ploče koje smo dobili od roditelja. Naši najdraži zajednički trenuci ispunjeni su smijehom koji, čini se, nikad ne prestaje.Za to su vrijeme naišli na nova lica u liku susjeda, o kojima su bezrezervno govorili. Njihov kvart je, kažu Milica i Žarko, nedvojbeno najsjajniji na svijetu. Većina stanovnika su mladi, uspješni i kulturni pojedinci koji pokazuju iznimnu ljubaznost, uljudnost i lijepo ponašanje. Ponekad se čini kao da nisu ni u svojoj zemlji ili gradu.