Jelena Karleuša izazvala je popriličnu strku na estradi, a uspjela je izdati čak dva albumau vrlo kratkom roku i to nakon 11 godina pauze. . Unatoč tome, ona i dalje budi interes javnosti, posebice svojom stalnom “svadbom” s Duškom Tošićem o kojoj se raspravlja već nekoliko dana. No, ono što malo ljudi zna jest da je pjevačica duboko predana majka kojoj je obitelj iznad svega. Svoju svekrvu cijeni i jako je cijeni i poštuje, bez obzira na njen odnos sa njenim sinom.

Jelena i Duško su dugi niz godina u sretnom i mirnom braku, ali u posljednje vrijeme njihov ljubavni život je buran. Unatoč tome, nastoje svoje dvije kćeri, Atinu i Niku, zaštititi od bilo kakvog zla. Prije nekoliko dana obitelj je na spektakularan način proslavila rođendane djevojčica. Budući da su Atina i Nika rođene na isti dan, u razmaku od samo godinu dana, upriličeno je veliko zajedničko slavlje na kojem se okupilo mnoštvo poznatih ličnosti. Slike s događaja obišle ​​su cijelu Srbiju, a jedna posebna fotografija uhvatila je Jelenu Karleušu i Duška Tošića kako uživaju u radosnom danu sa svojim kćerima.


Među zvanicama na listi bila je i Nikoleta, Tošićeva majka. Fotografija nje i  Jelene Karleuša kruži raznim društvenim mrežama. Na fotografiji se vidi Jelena Karleuša kako nježno grli Nikoletu, dok se obje smješkaju ispred kamere. Na temelju njihovih izraza lica može se zaključiti da njih dvoje imaju snažan odnos izgrađen na međusobnoj pažnji, poštovanju i razumijevanju.

Nikoleta se već dugi niz godina kloni javnosti, pojavljujući se samo u važnim prilikama. Unatoč suprugovoj slavi, ona ostaje skromna žena i odabire život u obiteljskoj kući u Orlovatu, nedaleko od Zrenjanina, gdje je nogometaš proveo djetinjstvo.