Esad, koji danas ima 69 godina, život je posvetio svojim kćerima. Puno je uložio u njihovo obrazovanje i pobrinuo se da svatko od njih ima lijepo vjenčanje. Međutim, unatoč njegovoj ljubavi i brizi, njegove su se kćeri naposljetku preselile u inozemstvo i prekinule svaku komunikaciju. Kao rezultat toga, Esad sada trpi bolan osjećaj usamljenosti kao otac i djed. Gospodin Esad, izjavio je da trenutno živi sam u svojoj 69. godini života. Prethodno je živio sa svojom drugom suprugom 36 godina, ali je ona, nažalost, preminula nakon dugotrajne borbe s terminalnim karcinomom. Gospodin Esad se godinu dana borio uz nju, ali joj nisu uspjeli spasiti život, što mu ostaje velika tuga.

Esad, otac i djed, ispričao je da se od prve žene razveo kada je njegova starija kćer imala pet, a mlađa tri godine. Nakon razvoda, Esad je pomagao svojim kćerima u školovanju i plaćao 50 posto svojih mjesečnih primanja za alimentaciju. Čak je organizirao vjenčanje za obje svoje kćeri i na kraju postao djed. Međutim, stvari su se počele mijenjati kada je njegov šogor predložio da se presele u Utah u Sjedinjenim Državama. Ovo je prema samom Esadu.Prije deset godina prekinute su sve veze.Obitelj gospodina Esada doživjela je značajnu promjenu kada su se njegova starija kći, zet i unuci preselili. Osim toga, njegova mlađa kći i bivša supruga također su odlučile donijeti sličnu odluku, što je rezultiralo značajnom promjenom obiteljske dinamike.

G. Esad je nedavno progovorio o svojim osjećajima tuge, navodeći da su njegovi pokušaji da komunicira sa svojim kćerima bili bezuspješni jer se njegova bivša supruga preselila kod njih. Unatoč prethodnim naporima da im pokaže ljubav i brigu tijekom godina, potpuno je odsječen od bilo kakvog oblika komunikacije. Izrazio je svoju duboku tugu što je naglo i potpuno blokiran, osjećajući se kao da je naglo odvojen od njihovih života. Godine 2013. poslana mi je poruka da u njihovim očima više ne postojim. Utjecaj ovoga bio mi je nevjerojatno težak za podnijeti. Duboko žalim što moja pokojna druga žena i ja nismo mogli imati zajedničku djecu. Zajedno smo dijelili skladan život pun ljubavi, a njezina odsutnost ostavila je prazninu u mom životu. Bila je moje najbliže društvo i značila mi je sve”, izrazio je svoju tugu.

Unatoč svemu što se dogodilo, autor pisma izražava želju da se stvari okončaju dobrim odnosima. Svima želi dobro, nadajući se da će njegove kćeri naići na njegovu poruku i da su one, zajedno s unucima koje tek treba upoznati, zdrave i sretne. Esad zaključuje svoje pismo priznanjem vlastite patnje i odabirom da je nosi sam, ostajući i iskren kroz sve vrijeme. Ipka treba napomenuti da svaka priča ima dvije strane a ovaj put tu drugu stranu nismo čuli.

Oglasi - Advertisement