Otkako se sin Dragana Bjelogrlića pojavio u javnosti, mediji su bili znatiželjni saznati više o karizmatičnom mladiću. Opće je poznata činjenica da je i zgodan i nadaren za glumu, no osim toga, malo je informacija o Bjelinom nasljedniku otkriveno što bi pobudilo interes ili znatiželju javnosti.Novinari se rado raspituju o osobnom životu Alekseja Bjelogrlića, posebice o njegovoj djevojci, romantičnim osjećajima te prirodi odnosa s ocem i sestrom, poznatom novinarkom Miom Bjelogrlić. Nažalost, mladi umjetnik ne sudjeluje u intervjuima, pa ova pitanja ostavljaju bez odgovora.

Bilo da se radi o debiju u filmovima, nastupima u predstavama ili nastupima u TV emisijama, uvijek se uspijeva kloniti medija. Ako se od njega ikad traži da govori, ograniči se samo na teme vezane uz njegovu profesiju. Interesantno je kako uspijeva da ostane distanciran obzirom da njegova popularnost stalno raste. Nekada se vjerovalo da će neke teme, poput ljubavi i obitelji, zauvijek ostati njegova privatna stvar. Međutim, ta je pretpostavka nedavno dovedena u pitanje.

Na zaprepaštenje mnogih, Bjelin sin je na Instagramu podijelio sliku na kojoj se nalazi sa zanosnom brinetom. Na fotografiji oboje nose osmijeh dok on dodiruje nosom njezinu sljepoočnicu. Gledajući sliku djevojke Alekseja Bjelogrlića na Instagramu, neki su je korisnici možda prvo zamijenili s njegovom sestrom Mijom, s kojom je pozirao na crvenom tepihu za premijeru očevog filma “Čuvari formule”. Međutim, ovu opciju možete zanemariti jer je evidentno da je osoba na slici sasvim druga osoba.


Intrigantno je primijetiti da je glumac jedno vrijeme otkrivao osobne podatke medijima, pa čak i široj javnosti putem platformi društvenih medija, unatoč bilo kakvim poticajima koji su mu bili predstavljeni. Nadajmo se da ovaj slučaj Aleksejevog iskrenijeg obraćanja svojim sljedbenicima neće biti rijetka pojava, a želja mu je da tako nastavi i u budućnosti.

Oglasi - Advertisement