Voditelj Ognjen Amidžić odgovorio je na izjavu pjevačice Selme Bajrami u kojoj je izrazila sumnju u skandal koji je on orkestrirao.

Tokom jednog konkretnog događaja, Selma je izazvala značajno ogorčenje srpske javnosti kada je gestikulirala rukama, pokazujući amblem “velike Albanije”, dvoglavog orla. U pokušaju da racionalizuje svoje postupke, pjevačica je gostovala u jednom televizijskom programu gdje je iznijela svoju teoriju.

Moje prisustvo u medijima je značajno, jer sam bila pozvana da gostujem u veoma gledanim emisijama. Čini se da je moje prisustvo možda uznemirilo određene pojedince. Kada sam se pojavila i privukla pažnju, postojala je jedna posebna emisija uživo u kojoj sam se osjećala prisiljenom da reagujem na određene stvari, vođena svojim identitetom kao žene, dame i majke.

Čak su se i moji roditelji uključili da gledaju tu emisiju. Nažalost, neki su se uvrijedili, a moguće je da su oni koji su uključeni u emisiju ili su je vodili tražili priliku da ukaljaju moj ugled u medijima. Iskoristili su taj trenutak, zbog čega sam postala kolateralna šteta.

Oglasi - Advertisement