Novak Đoković je jako interesantan medijima ali i njegova porodica. Sin Novaka Đokovića ima nepokolebljiv stav od kojeg ne odstupa. Djed sina Novaka Đokovića, Srđan, izrazio je nezadovoljstvo Stefanom, što je izazvalo napetost u obitelji. Dijana, Novakova supruga, otkrila je prirodu Srđanovog problema sa Stefanom i podijelila incident koji se između njih dogodio u njihovom domu.

Ljubav prema sportskim klubovima unutar obitelji često je ujedinjujuća sila, ali postoje slučajevi u kojima može dovesti i do sukoba među navijačima. Upravo je takva situacija u obitelji Đoković. Sin Novaka Đokovića postao je “huškač” simpatičnih razdora u obitelji, jer je njegova fanatična podrška usmjerena prema rivalskom klubu, suprotno odanosti njegovog oca. Opće je poznato da Nole ima veliki afinitet prema Crvenoj zvezdi, strast koju je naslijedio od oca Srđana. No, njegov sin Stefan odstupio je od obiteljske tradicije i razvio duboku ljubav prema Partizanu. Malo dijete bilo je očarano privlačnošću kontrastnih crnih i bijelih boja, fascinacijom koju je njegov slavni otac u potpunosti prihvatio. Zbog toga otac često prati sina na utakmice Partizana.

 

Istinska naklonost koju gaji prema ovom klubu je neosporna, iako svi u obitelji, a posebno njegov djed Srđan Đoković, ne dijele isti osjećaj. U dokumentarcu “Novak – neispričane priče” Dijana Đoković, Noletova majka, iznijela je svoja saznanja o ovoj temi i iznijela intrigantne detalje. Novak izražava svoju podršku Partizanu i izvan rivalstva sa Zvezdom, rekavši: “To je ipak naš tim”. Očekuje se da će nastaviti bodriti Partizan u utakmicama protiv drugih momčadi poput Reala ili Barcelone. Stefan je vrlo cijenjen, opisan kao doista izvanredan mladić, što je potvrdila i njegova ponosna baka.

Dok promatram njegovo sazrijevanje, postaje jasno da se razvija u inteligentnog i iznimno privlačnog mladića. Njegova strast prema tenisu nadilazi sve ostale, a nekako je zavolio i Partizan. Ne znam kako je do toga došlo, ali to je nešto što mu djed nikada neće moći oprostiti. Ima duboku naklonost prema Partizanu. Njegova novootkrivena odanost timu proizlazi iz njegovog uvažavanja ambijenta koji pruža. Stefan je doista dobrodušan mladić vrijedan divljenja, otkrila je Dijana Đoković.