Suzana Jovanović je oličenje je privilegovane žene u Srbiji koja poseduje resurse da dobije sve što poželi. Brak sa Sašom Popovićem, veoma uspešnom osobom u muzičkoj industriji, dodatno učvršćuje njenu finansijsku stabilnost. Naime, saznalo se da se Popović nedavno odrekao vlasničkog udela u kompaniji Grand production, koju je zajedno sa Lepom Brenom osnovao. Izvještaji medija pokazuju da je par dobio nevjerovatnu sumu od 20 miliona eura u zamjenu za svoje dionice u Grandu.

Po odlasku u penziju, Saša je brzo shvatio da će mu penzija idosaditi za samo tri mjeseca. Shodno tome, odlučio je da se ponovo pridruži Zvezdama Granda, uz obrazloženje da je navikao da bude produktivan i da ne može da toleriše nerad kod kuće bez obaveza. Pojedinci koji su upoznati sa Suzanom potpuno su svjesni njene skromne prirode, kao i njenog nepokolebljivog sjećanja na teškoće sa kojima se susrela tokom svojih godina formiranja.

Njeno djetinjstvo je proteklo u ruralnom okruženju, s porodičnom dinamikom gdje je njen otac imao ulogu jedinog hranitelja, dok se majka posvetila kućnim obavezama. Iznenađujuće, ovo odrastanje je imalo dubok uticaj na njen karakter i identitet. Suzana se nikada nije stidila svog porekla ili istorije. U stvari, otvoreno je razgovarala o svom angažmanu u radu svojih roditelja na polju kukuruza, kao io raznim svakodnevnim obavezama, kao što je berba trešanja i jabuka.

Kupovina školske odjeće na buvljoj pijaci za nju je bila redovna pojava, s obzirom na njihova ograničena finansijska sredstva. Suzana je ispričala i izazove sa kojima se susrela pre nego što je upoznala Sašu, uključujući periode finansijskih poteškoća u kojima je imala prazan frižider i samo 20 dinara. Ipak, Suzana je dosledno održavala svoju otpornost i odbijala je da podlegne očaju, prihvatajući okolnosti kakve jesu. S vremenom se njena situacija počela popravljati jer je osigurala posao i postigla osjećaj stabilnosti. Naime ona je bila pjevačica u usponu ali je zbog porodice stopirala svoju karijeru.