Mnogi vole da prate estradne vijesti kako bi mogli što više saznati o svojim slavnim uzorima i miljenicima. Zanimljivost javnosti oko osobnog života vaterpolista Danila Ikodinovića pobudila je njegova ljubavna veza s Natašom Bekvalac. Ova fascinacija samo je rasla kako su se vjenčali i kasnije dobili svoju kćer Hanu. Iako postoje opsežna saznanja o njegovoj ljubavnoj vezi sa zadivljujućom Nat, ostaje malo informacija o identitetu prve supruge Dače Ikodinovića. Kako prenosi Kurir, vjeruje se da je zagonetna Anja njegova prva supruga, a zajedno imaju kćer.

Godine 2000. Anja i Danilo stupili su u brak u kojem im se rodila prva kćer. Ubrzo nakon toga dobili su drugu kćer po imenu Andrea. Nažalost, njihova je veza bila kratkog vijeka jer je proslavljeni vaterpolist samo tri godine nakon svadbe podnio zahtjev za razvod. Dostupne su ograničene informacije o osobnom životu Danilove početne supruge, jer ona živi daleko od očiju javnosti. Sportaš je svojedobno dao hrabru izjavu, pitajući se zašto nitko nije pisao o njegovoj zanosnoj prvoj ženi. Primijetio je da oni koji traže uzbuđenje i uzbuđenje često ih pronađu.

Imam dvije kćeri, jedna se zove Andrea koja trenutno ima 20 godina. Unatoč tome što nisam živjela s njihovim majkama, održala sam čvrste odnose s obje svoje kćeri. U vrijeme moje nesreće Andrea još nije imala 7 godina, dok je Hana imala samo godinu dana. Ova nesreća zamalo je rezultirala gubitkom života, živo se sjeća Ikodinović.

Dok rado priča o svojim kćerima, o bivšim supružnicima radije ne ulazi, iako s Anjom i Natašom ima dobre odnose, poput sadašnje supruge Maje.