Sin pjevačice Snežane Đurišić, rođen iz njene veze s Markom Gvozdenovićem, postao je poznat po svojoj problematičnoj naravi koja je izazvala pažnju javnosti.

Sin Snežane Đurišić otvoreno je priznao da se bori s porocima, no istaknuo je kako njegova osobna borba nije dovela do problema.

“To nije tačno; alkohol mi ne predstavlja problem. (smijeh) Uživam u piću, to je sigurno. To je način za mene da se opustim i odvojim od stvarnosti, ali ne vjerujem da to ima negativan utjecaj na moj život. Kad god izađem u kafić, popijem po koje piće i nikada nisam imao problema zbog navika u pijenju”, objasnio je sin Snežane Đurišić i dodao:

“Bilo je nekoliko slučajeva u kojima sam tražio liječenje od alkohola. Iako to nije bila strašna situacija, bilo je neophodno zbog mog zdravlja. Uživam u druženju i sudjelovanju u aktivnostima koje drugi rade. Snežana, moja majka, dosljedno me smatrala odgovornom za moje pogreške i nikada me nije štitila od posljedica.

Istina, ona nije uključena u tu stvar, ali je u mom životu odigrala majčinsku ulogu. Pružila mi je pomoć u brojnim prilikama, kako na praktičan tako i na emocionalni način. Snežana mi je, kao i moj pokojni otac koji je preminuo 2013. godine, bila najveća podrška.”

Suprotno priči koja kruži medijima o navodnom činu njegove majke koja ga je izbacila iz kuće, Gvozdenović je nedavno opovrgnuo te tvrdnje.

“Apsolutno ne, to se nikada nije dogodilo. Naravno, bilo je slučajeva da je komunikacija između nas prestala. Tijekom nesretne smrti mog oca, ja sam tražio određena prava dok je ona tražila svoje. Međutim, zadržavanje na takvim stvarima čini se krajnje besmislenim; pripadaju prošlosti. Vrijeme je prošlo, a mi smo krenuli naprijed.”