Senida Hajdarpašić, poznata i pod umjetničkim imenom Senidah, u prošlosti je doživjela nesretan incident kada je fizički napadnuta ispred jednog poznatog kluba u Austriji samo nekoliko trenutaka prije zakazanog nastupa.

Prije nastupa, slovenska zvijezda ispraćena je van kako bi razgovarala s pojedincima koji su strpljivo čekali njezin dolazak, tražeći njezino vodstvo u rješavanju teškoća s kojima su se ranije susreli.

Senidah je stigla na vrijeme i smjestila se iza pozornice, potpuno nesvjesna nadolazećeg skandala koji će se te večeri odvijati. Otprilike tridesetak minuta prije nego što je trebala izaći na pozornicu, ispred ulaza u klub zaustavilo se luksuzno vozilo bh. registarskih oznaka.

Čovjek je izašao iz automobila i krenuo prema ulazu u backstage, hitno pozivajući Senidah da mu se pridruži vani. Pristala je, uvjeravajući svoje kolege da će se vratiti ubrzo nakon što njihov razgovor završi. Čim je izašla van, muškarac ju je snažno pljusnuo po licu, ostavivši Senidah zbunjenom i nesposobnom reagirati.

Nastavio ju je grditi, optužujući je da glumi inteligenciju i da je potpuno svjesna zabrane njezina pjevanja. Unatoč njezinim pokušajima da se objasni, Senidah se borila pronaći prave riječi dok ju je on udarao sve većom snagom, zadajući dva ili tri snažna udarca.

Lik joj je prenio da joj to služi kao posljednja izjava upozorenja, savjetujući je da vlasnike kluba, koji su se zatekli u blizini, što prije obavijesti da zbog lošeg zdravlja tu večer neće moći nastupiti. Ona je poslušala njegov savjet i potom otišla s njim u automobilu, što je u tom trenutku primijetio naš sugovornik.

Senidah je preuzela na sebe organizirati nastup u Austriji bez znanja uključenih pojedinaca. No, nakon što su otkrili njezine postupke, nastao je haos. Austrija je blisko povezana zajednica, što otežava čuvanje tajni.

Mnogi naši ljudi žive u ovoj zemlji, a jednostavan poziv može dovesti do traženja rješenja. Senidah je primila akontaciju, ali je novac odmah vratila nekoliko dana kasnije, iskreno se ispričavajući zbog eventualnih neugodnosti koje je izazvala razočarana publika.

Uvjeravala ih je da će se čim prije vratiti u klub kako bi popravila situaciju. Te večeri zamijenio ju je DJ, a publika je obaviještena da se Senidah iznenada razboljela i da nije u mogućnosti nastupiti na pozornici.